Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Tänään Temptation Islandissa: Yksi pareista ottaa aikalisän - kohtaaminen äityy tukalaksi

18.11.2020 07:15 - Iiro Myllymäki

Mattua aiemmin pettänyt Jape toivoo, että Mattu ymmärtäisi laittaa suhteen poikki.

Tämän illan Temptation Island Suomi -jaksossa kesken kauden mukaan tulleet Mattu ja Jape kohtaavat toisensa. Mattu järkyttyi iltanuotiolla näkemästään videosta, sillä hän koki, ettei häntä aiemmin pettänyt Jape osoittanut käytöksellään yrittävänsä todistaa parisuhteen toimivuutta. Pariskunta päätyy selvittämään välejään kameroiden edessä.

Jape tunnustaa jo ennen kohtaamista, että hänen mielestään parasta olisi, että Mattu laittaisi suhteen poikki. Jape kertoo Mattulle, että lyhyen Tempation Island -visiitin aikana monet ovat sanoneet hänelle, että suhde kannattaisi lopettaa.

- Meidän suhteemme on mennyt niin huonosti kuin voi mennä. Näetkö tässä enää mitään mahdollisuuksia? Jape kysyy Matulta.

Mattu murtuu kyyneliin useaan otteeseen keskustelun aikana.

- Lopetetaan tämä sitten vaan. Ihan turhaan me tässä olemme, jos voit kohdella minua ihan miten vaan. Voit pettää minua ja silti haluan olla kanssasi, ja sitten tulet kertomaan minulle, että nyt ei enää, Mattu sanoo.

Mattu on kuitenkin haluton tekemään lopullista ratkaisua ja kertoo kameroille, että tilanne tuntui hänestä epäoikeudenmukaiselta.

- Tuntuu, että Jape luovuttaa kesken. Varsinkin, kun hän on tehnyt sen pahimman asian, minkä voi parisuhteessa toiselle tehdä. Tuntuu niin epäreilulta, että hän saa olla se, joka lopettaa kesken, Mattu sanoo.

Illan jaksosta selviää, pääsivätkö Mattu ja Jape keskustelussaan yhteisymmärrykseen parisuhteensa tulevaisuudesta. Jaksossa myös juhlitaan kauden viimeisiä yhteisbileitä.

Temptation Island Suomi
Nelonen
20.30

Lue myös: MTV: Sami Kuronen yllättyi näkemästään somekuvasta: "Nyt on jonkun rajan yli menty"

Kilpailut

Uusimmat