Kuva: AOP

The Crown -sarjassa ei näytetty prinsessa Dianan ikonisia häitä - nyt näyttelijä kertoo syyn

23.11.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Emma Corrin kertoo, että hääkohtaukset eivät olisi tukeneet sarjan juonta tarpeeksi.

Netflixin The Crown -sarjan neljäs kausi on herättänyt eniten huomiota prinsessa Dianan mukaantulolla. Emma Corrin, 24, näyttelee sarjassa rakastettua prinsessaa.

Monia katsojia on yllättänyt, että sarjassa ei nähdä prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin häitä. Jo neljännen kauden varhaisessa teaser-trailerissa kiusoiteltiin häillä, sillä Dianan hahmosta näytettiin kuvaa hääpuvussa. Emma Corrin on nyt perustellut The Hollywood Reporterin haastattelussa, miksi hääkohtauksia ei sarjassa nähty.

- Voit mennä YouTubeen ja katsoa häät, joten mielestäni ei olisi järkeä, että loisimme sen uudelleen, Corrin sanoo.

Häät oli massiivinen mediatapahtuma vuonna 1981, ja arvioiden mukaan lähes miljardi ihmistä katsoi lähetystä tv:stä tai kuunteli sitä suorana radiosta.

(kuva: AOP)

Emma Corrin painottaa, että The Crown -sarjan kohtausten on tuettava juonta, eikä tosielämän tilanteita luoda uudelleen vain uudelleenluomisen ilosta.

- Jos luomme jonkin tosielämän kohtauksen uudelleen, kuten kihlauksesta ilmoittamisen, sen täytyy liittyä siihen, mitä hahmot käyvät läpi. Sen täytyy olla osa tarinaa ja edistää juonta, Corrin sanoo.

Nainen myös huomauttaa, että The Crown -sarja keskittyy kertomaan asiat nimenomaan kuningatar Elisabetiin painottuen.

- Kaiken tulee palautua kuningattareen. Myös prinsessa Dianan juonikuvio liittyy siihen, miten hänen toimintansa vaikuttaa kuningattareen, Corrin kertoo.

Lue myös: The Crown -tähti joutui sairaalaan kesken kuvausten - yksi kohtaus oli keholle liikaa

Lue myös: The Crown -sarjan Diana-näyttelijä pyysi käsikirjoittajilta bulimiakohtauksia: "Se täytyy näyttää"

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat