Kuva: Getty Image

Ryan Reynolds kettuili rajuilla sanoilla Chris Hemsworthille - sai nopeasti vastauksen

12.12.2020 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Reynoldsin viestissä ei sanoja säästellä.

Ryan Reynoldsilla , 44, on usein tapana kettuilla kollegoilleen, varsinkin läheisille sellaisille, varsin rajuillakin sanoilla. Yksi tunnetuimmista sanasodista on ystävysten Reynoldsin ja Hugh Jackmanin , 52, välinen taistelu, joka on kestänyt jo vuosia.

Vastikään Reynolds oli julkaissut Twitter-sivullaan videon, jossa hänen äitinsä lukee Reynoldsin toimittamaa viestiä Thor-hahmostaan tunnetulle Chris Hemsworthille, 37.

"Chris Hemsworth on kaikista vähiten suosittu australialainen. Ja muistakaa, että Hugh Jackman elää vielä. Chris on paskahattu, joka näytää kehonrakentajalta, joka on n*ssinut vesinokkaeläintä", äiti muun muassa lukee.

Reynoldsin jakaman videon näet täältä. Jos julkaisu ei näy, paina tästä.

Chris Hemsworth julkaisi pian vastineen omalla Instagram-sivullaan. Videolla nähdään Hemsworth sekä mies, jonka näyttelijä esittelee isäkseen.

Mies ei kuitenkaan ole Hemsworthin isä eikä suostu sanomaan mitään sitä, mitä Hemsworth on pyytänyt, joten Thor-tähti toistaa itse sanat.

- Sinun piti sanoa, että vihaat Reynoldsia, hän on munapää ja huonoin näyttelijä koskaan, Thor-näyttelijä muun muassa ilmoittaa.

Näet videon alta tai tästä.

Lue myös: Netflixin jättituotannon henkilökunta on elänyt eristyksissä - Ryan Reynoldsilta ylistyssanoja

Lue myös: Blake Lively hurmasi jälleen seuraajansa uskomattomalla huumorintajullaan - katso hehkutettu kuva

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat