Kuva: AOP

Billie Eilish julkaisi piirrettyjä tissikuvia - menetti heti 100 000 seuraajaa

30.12.2020 14:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Laulaja Billie Eilish otti osaa suosittuun Instagram-haasteeseen, jonka seurauksena 100 000 fania lopetti tähden seuraamisen.

Laulaja Billie Eilish, 19, kertoo menettäneensä 100 000 seuraajaa Instagramissa osallistuttuaan suosittuun "Post a picture of" -haasteeseen. Haasteessa seuraajat voivat pyytää kuvia haluamistaan aiheista ja haasteeseen osallistuja julkaisee aiheenmukaisen kuvan Instagramin tarinat-ominaisuudessa.

Eräs fani oli pyytänyt laulajaa julkaisemaan kuvakaappauksen puhelimensa lukitusnäytöstä, ja tähti teki työtä käskettyä. Eilishin lukitusnäytön taustakuvaksi paljastui taiteellinen, vihreäsävyinen kuva kahdesta alastomasta naisesta.

Lisäksi Eilishia pyydettiin julkaisemaan kuva piirroksesta, josta hän on ylpeä. Laulaja vastasi julkaisemalla kuvan paperista, johon hän oli luonnostellut useita naisen anatomiaa kuvaavia piirroksia ja käärmeitä.

"Nämä varmaan, lol, rakastan tissejä", hän kirjoitti saatesanoiksi.

Eilishin julkaistua kuvat eräs hänen faninsa huomasi, että laulajan seuraajamäärä oli pudonnut 100 000 seuraajalla 73 miljoonasta 72,9 miljoonaan. 

Eiilish jakoi fanin huomion pääkalloemojien kera.

"Olette kaikki vauvoja", laulaja totesi huvittuneena.

Lue myös: Billie Eilish sai kuittailua hiuksistaan - paljasti mielenkiintoisen faktan tyylinsä takaa

Lue myös: Billie Eilish liittyi TikTokiin - katso hauskat ensimmäiset videot

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat