Kuva: All Over Press

Yllätysero! Huimasti laihtunut näyttelijä Rebel Wilson erosi 11 vuotta nuoremmasta miljonääristä

03.02.2021 13:45 - Roy Kokkonen

Pari tuli julkisuuteen vasta viime vuoden syyskuussa.

Näyttelijä Rebel Wilson, 40, on eronnut poikaystävästään Jacob Buschista, 29. Näyttelijä vahvisti asian Instagramissa julkaisemassaan päivityksessä. 

Julkaisemassaan kuvassa Wilson poseeraa asuntovaunun portailla farkkukankainen mekko ja keltainen yläosa päällään. 

"Paljon asioita mielessää... aghh...", hän kirjoittaa paljonpuhuvan hashtagin kanssa, jonka voi suomentaa muotoon "Sinkkutyttö matkalla Super Bowliin".

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan päätösottelu Super Bowl on yksi Yhdysvaltain suurimmista vuosittaisista urheilutapahtumista. Tänä vuonna se järjestetään Floridassa, kun Tampa Bay Buccaneers -joukkue kohtaa Kansas City Chiefsin.

Nyt eronnut pariskunta julkisti suhteensa vasta viime vuoden syyskuun lopussa. Kerroimme tuolloin, että pari tapasi vuonna 2019 yhteisen ystävän kautta ja alkoivat tapailemaan. 

Busch on yhdysvaltalainen liikemies, jonka nettovarallisuudeksi on arvioitu noin 85,1 miljoonaa euroa. Hänen sukunsa omistaa yhdysvaltain suosituinta olutta, Budweiseria, valmistavan panimon. 

Rebel Wilson on australialainen näyttelijä, käsikirjoittaja ja koomikko, joka asuu nykyisin Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa Pitch Perfect ja Morsiusneidot

Kerroimme joulukuussa Wilsonin elämäntapamuutoksesta. Hän kertoi laihduttaneensa jopa 18 kiloa.

Lue myös: Elämäntapamuutoksen tehnyt Rebel Wilson paljasti painonsa - pääsi tavoitteeseensa etuajassa

Lue myös: Rebel Wilson, 40, rakastui - poikaystävä on 11 vuotta nuorempi miljardööriperijä

Kilpailut

Uusimmat