Kuva: AOP

Nyt myös Game of Thrones -tähti avautuu Marilyn Mansonista: "Hän melkein tuhosi minut"

11.02.2021 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Esmé Biancon mukaan Manson oli väkivaltainen häntä kohtaan heidän suhteensa aikana.

Viime aikoina useampi nainen on julkistanut syytöksiä rocktähti Marilyn Mansonia, 52, kohtaan. Nyt myös Game of Thrones -sarjasta tuttu Esmé Bianco, 38, on kertonut omista kokemuksistaan miehen kanssa. Bianco ja Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, seurustelivat vuosina 2009–2011.

Nainen kertoo The Cut -lehden haastattelussa kokemastaan fyysisestä ja psyykkisestä väkivallasta. (Sisältövaroitus: seuraavat kuvaukset väkivallasta saattavat järkyttää.) Bianco väittää, että Manson oli häntä kohtaan fyysisesti väkivaltainen vuonna 2009 musiikkivideon kuvausten yhteydessä ja että tämä myös kohdisti häneen seksuaalista väkivaltaa. Hänen mukaansa Manson toistuvasti viilteli hänen kroppaansa veitsellä. Bianco kertoo paenneensa kerran parin yhteisestä kodista, kun Manson jahtasi häntä kirveen kanssa.

Marilyn Manson (kuva: AOP)

Esmé Bianco kertoo, että muutos Marilyn Mansonissa heidän suhteensa aikana oli huomattava.

- Hän oli ensin minulle suuri roolimalli, joka auttoi minua hyvin vaikeiden aikojen yli. Sitten hänestä tuli hirviö, joka melkein tuhosi minut ja melkein tuhosi monen muunkin naisen, Bianco sanoo.

Nainen väittää kokeneensa olleensa Mansonin vanki ja että tämä kontrolloi hänen toimintaansa, mukaan lukien sitä, kenelle hän saa puhua.

- Hän ei ole mikään väärinymmärretty taiteilija. Hän ansaitsee joutua telkien taakse loppuiäkseen, Bianco sanoo haastattelussa.

Esmé Biancon mukaan kokemukset Mansonin kanssa haittasivat hänen näyttelijänuraansa, ja hänelle jäi suhteesta sekä fyysisiä jälkiä että traumaperäinen stressihäiriö. Monet muutkin Mansonia nyt väkivaltaisesta kohtelusta syyttävät naiset ovat kertoneet kokemusten laukaisseen traumaperäisen stressihäiriön. Yksi Mansoniin syytöksiä kohdistaneista on näyttelijä Evan Rachel Wood, jonka väitteistä vyyhti Mansonin ympärillä käynnistyi. Marilyn Manson on kiistänyt syytökset.

Lue myös: Marilyn Manson vastaa vakaviin väkivaltasyytöksiin: "Kamalia todellisuuden vääristelyjä"

Lue myös: Sharon Osbourne kohun keskellä työskenneltyään Marilyn Mansonin kanssa - kommentoi nyt tilannetta

Lähteet: Buzzfeed, Insider

Kilpailut

Uusimmat