Kuva: AOP

FKA Twigs esittää uusia syytöksiä Shia LaBeoufin sairaasta käytöksestä - kielsi jopa nauramisen

18.02.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

FKA Twigs on haastanut entisen miesystävänsä oikeuteen.

Laulaja-lauluntekijä FKA Twigs, 33, on esittänyt lisää huolestuttavia väitteitä väkivaltaisesta suhteestaan näyttelijä Shia LaBeoufin, 34, kanssa. FKA Twigs, oikealta nimeltään Tahliah Barnett, on haastanut miehen oikeuteen seksuaalisesta pahoinpitelystä, pahoinpitelystä ja henkisten vammojen aiheuttamisesta. LaBeoufin kerrotaan kiistävän kaikki syytteet.

Kaksikon välinen suhde kesti lähes vuoden ajan. Nyt Barnett on esittänyt lisää väitteitä suhteessa kokemastaan kaltoinkohtelusta. Elle-lehden haastattelussa kerrotaan, että LaBeouf alkoi pitää asetta parin makuuhuoneessa. Tästä syystä Barnettia huoletti käydä vessassa yöllä, sillä hän pelkäsi, että LaBeouf ampuisi häntä luullen häntä ulkopuoliseksi tunkeutujaksi. Nainen päätti lähettää kuvan aseesta managerilleen.

- Ajattelin, että jos hän ampuu minut ja siitä tulee jonkinlainen tutkinta, he onnistuvat laittamaan palaset kohdilleen. Tajusin, että minun täytyy jättää pieniä johtolankoja, Barnett sanoo Ellelle.

Shia LaBeouf (kuva: AOP)

Hän kertoo, että LaBeouf herätti hänet usein keskellä yötä syyttäen häntä milloin mistäkin, kuten masturboimisesta tai paon suunnittelusta.

- Minua pelotti asua hänen kanssaan. Hänellä oli ase sängyn vieressä, ja hän käyttäytyi arvaamattomasti. En koskaan voinut tietää, mistä hän minulle suuttuisi.

Barnett puhuu haastattelussa myös siitä, miten LaBeouf pyrki eristämään hänet ystävistään ja perheestään mustasukkaisuuden vuoksi.

- Kerran hän kuuli minun nauravan FaceTimessa ystäväni kanssa. Siitä tuli valtava riita, koska hän sanoi, että hän ei saa minua nauramaan samalla tavalla. Minun piti piilotella sitä, että nauran ystävieni kanssa, Barnett sanoo.

Nainen kokee, että LaBeouf salli hänen tuntea iloa vain asioista, jotka liittyivät suoraan mieheen itseensä.

Pyysi turhaan apua

Tammikuussa 2019 pariskunta matkasi Sundance-elokuvafestivaalille markkinoidakseen Honey Boy -elokuvaa, jossa he molemmat esiintyivät. Barnett muistelee kertoneensa tuolloin joillekin LaBeoufin kanssa työskennelleille henkilöille avoimesti väkivallasta, jota hän suhteessa kohtasi. Hän ei kuitenkaan saanut apua.

- Minun annettiin ymmärtää, että Honey Boy on tärkeämpi kuin minun fyysinen ja henkinen hyvinvointini.

- On ihme, että selvisin suhteesta hengissä, Barnett sanoo.

Buzzfeed kirjoittaa, että nainen kertoi kokemuksistaan myös tammikuussa Louis Therouxin Grounded-podcastissa. Tuossa haastattelussa hän kertoi, että LaBeouf ei antanut hänen katsoa muita miehiä silmiin ja vaati tiettyä määrää fyysistä läheisyyttä hänen kanssaan. Jos nainen ei pystynyt vastaamaan tähän vaatimukseen, tästä seurasi hänen mukaansa tuntien nuhtelut.

FKA Twigs on arvostettu brittiläinen muusikko, tanssija ja näyttelijä. Hän on esiintynyt Suomessa Flow Festivalilla vuonna 2016, ja hänen oli tarkoitus esiintyä samalla festivaalilla myös viime kesänä. Tapahtuma peruuntui koronaviruksen takia. 

Lue myös: Laulaja Sia syyttää Transformers-tähteä patologiseksi valehtelijaksi: 'Pysykää kaukana hänestä'

Lue myös: Tässäkö oikea syy siihen, ettei Shia LaBeoufia nähdä uutuuselokuvassa? - "Ei kusipäitä -käytäntö"

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat