Kuva: Getty

Chrissy Teigen poisti Twitter-tilinsä ja julkaisi koskettavan viestin: 'Se kipu on minulle liikaa'

25.03.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Nainen kertoi päätöksestään lähes 14 miljoonalle seuraajalleen eilen.

Chrissy Teigen, 35, on poistanut Twitter-tilinsä. Hän ilmoitti päätöksestään 13,7 miljoonalle seuraajalleen eilen. Julkaisemansa kirjoituksen mukaan suurin syy tilin poistamiseen on jatkuva negatiivisuus, jota hän joutuu palvelussa kohtaamaan.

"Yli 10 vuoden ajan te olette olleet maailmani. Rehellisesti sanottuna olen velkaa tälle maailmalle, jonka olemme täällä luoneet. Pidän niin monia teistä oikeasti ystävinäni. Mutta nyt minun on kuitenkin aika sanoa hyvästit. Tämä ei palvele minua enää myönteisesti, vaan pelkästään negatiivisesti", Teigen totesi.

Naisen mukaan hänen elämäntehtävänsä on saada ihmiset onnellisiksi. Siihen hän ei tällä hetkellä omien sanojensa mukaan pysty.

"Kipu, jota tunnen silloin kun en onnistu tekemään ihmisistä onnellisia, on liikaa. Minut on aina tunnettu vahvana tyttönä, mutta en ole sitä. Olen aina halunnut olla pidetty ja pelko siitä, että suututan ihmisiä, on tehnyt minusta ihmisen, jollainen en ollut tänne ensikertaa tullessani."

Samaan hengenvetoon Teigen muistutti ihmisiä siitä, millainen merkitys sanoilla on. 

"Olen vuosien ajan ottanut vastaan niin monia pieniä "lyöntejä", että olen tässä vaiheessa mustelmilla," Teigen vielä totesi.

Teigenin elämässä on tapahtunut paljon viime aikoina. Teigen sai viime vuoden lokakuussa keskenmenon. 

"Olemme järkyttyneitä ja koemme sellaista kipua, josta olemme aiemmin vain kuulleet. Emme koskaan pystyneet pysäyttämään vuotoa ja antamaan lapsellemme niitä nesteitä, joita hän tarvitsi huolimatta tehdyistä verensiirroista. Se mitä tehtiin, ei vain riittänyt", Teigen kirjoitti tuolloin Instagram-julkaisussaan.

Lue myös: Chrissy Teigen ja John Legend menettivät pienen poikansa - sydäntä särkevä kirjoitus julki

Lue myös: Chrissy Teigen otti tatuointeja sormiinsa - julkaisi kuvan ja esitti hauskan toiveen seuraajilleen

Lue myös: Keskenmenon kokenut Chrissy Teigen "tuntee vielä vauvan potkut" - julkaisi myös videon

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat