Kuva: AOP

Chrissy Teigen paljastaa oudoimmat paikat, joissa on harrastanut seksiä: 'Ne olivat hyviä hetkiä!'

01.04.2021 11:15 - Ella Haura

Malli ja juontaja James Corden kysyvät toisiltaan kiperiä kysymyksiä Spill Your Guts or Fill Your Guts -ohjelmassa.

Malli Chrissy Teigen, 35, vieraili hiljattain juontaja James Cordenin, 42, Spill Your Guts or Fill Your Guts -ohjelmassa, jossa tähti paljasti yksityiskohtia seksielämästään aviomiehensä John Legendin, 42, kanssa. Teigenin mukaan parilla on ollut tapana puuhastella julkisilla paikoilla, joista erikoisin oli Democatic National Convention -tapahtuma, jossa Barack Obama, 59, nimitettiin demokraattipuolueen presidenttiehdokkaaksi.

- Haluan vain selventää, että emme olleet lähellä muita ihmisiä. Harrastimme seksiä tapahtumapaikan vessassa, Teigen selittää haastattelussa.

Mallin mukaan pariskunta on harrastanut seksiä myös vaateliikkeessä ja lentokoneessa. Vaateliikkeessä yksityisyyttä ei Teigenin mukaan juuri ollut.

- Meillä on ollut hauskoja päiviä ja hyviä hetkiä!

Spill Your Guts or Fill Your Guts -ohjelmassa vieraat sekä James Corden kysyvät toisiltaan kiperiä kysymyksiä, joihin tulee joko vastata tai vaihtoehtoisesti maistaa ennalta määrättyä kyseenalaista ruokaa. Pääset katsomaan Chrissy Teigenin jakson alta. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Chrissy Teigen poisti Twitter-tilinsä ja julkaisi koskettavan viestin: 'Se kipu on minulle liikaa'

Lue myös: Prinssi William nimettiin maailman seksikkäimmäksi kaljuksi mieheksi - myös Dwayne Johnson reagoi

Lue myös: Hilary Duff synnytti kotonaan - tunnelmallinen kuva synnytyksen jälkeisestä hetkestä someen

Kilpailut

Uusimmat