Kuva: AOP

Bridgertonin toisen kauden kuvaukset alkoivat - ensimmäinen kuva kulisseista julki ja some sekosi

31.03.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarja perustuu Julia Quinnin kirjasarjaan.

Julia Quinnin kirjasarjaan perustuva Bridgerton on viime vuoden suurin hitti. 1800-luvun Englantiin sijoittuva sarja nousi välittömästi julkaisunsa jälkeen suureen suosioon ja tällä hetkellä se kantaakin Netflixin katsotuimman televisiosarjan viittaa harteillaan. 

Sarja on saanut kehuja muun muassa intiimikohtauksistaan, jotka ovatkin olleet tarkoin suunniteltuja. Ikävä kyllä kyseiset kohtaukset päätyivät myös aikuisviihdesivustolle, mikä oli kova pala nuorille tähdille.

- Bridgertonin seksikohtaukset huomattavasti säädyttömämmän materiaalin rinnalla on aiheuttanut kauhua ja vihaa. Erityisen ahdistavaa se on ollut Phoebelle ja Regé-Jeanille, kahdelle nuorelle näyttelijälle, jotka allekirjoittivat sopimuksen elämänsä roolista, mutta eivät todellakaan suostuneet tällaiseen hyväksikäyttöön, sisäpiiristä kerrottiin.

Sarjan toista tuotantokautta on odotettu ympäri maailmaa suurella innolla ja nyt näyttää siltä, että unelmasta on tullut totta. Näyttelijä Adjoa Andoh jakoi nimittäin omalla Twitter-tilillään ensimmäisen kuvan kakkoskauden kulisseista ja some sekosi. 

Kuva on kerännyt yli 100 000 tykkäystä sekä tuhansia kommentteja, joista käy hyvin ilmi se innokkuus, joka sarjan faneilla on.

"En malta odottaa."

"Tämä teki minut niin onnelliseksi."

"Ihanaa, että on jotain mitä odottaa."

Twiitin ja kaikki sen keräämät kommentit pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Podcast-juontaja kutsui Bridgerton-tähteä "lihavaksi tytöksi" - näyttelijä ei jäänyt sanattomaksi

Lue myös: "Huomasiko kukaan?" - Bridgerton-tähti teki merkittävän paljastuksen sarjasta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat