Kuva: AOP

Demi Lovato avautuu kihloistaan ja kohutusta erostaan: "Olin yhtä shokissa kuin muukin maailma"

07.04.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Demi Lovato purkaa uutuusdokumentissa tuntemuksiaan suhteestaan näyttelijä Max Ehrichin kanssa.

Laulaja Demi Lovato, 28, kertoo Dancing with the Devil -dokumenttisarjansa viimeisessä osassa parisuhteestaan näyttelijä Max Ehrichin, 29, kanssa. Pari meni kihloihin kesällä 2020, mutta erosi vain pari kuukautta myöhemmin. Kokonaisuudessaan suhde kesti alle puoli vuotta. Dokumentissa nähdään, miten Lovato esittelee haastattelussa innoissaan kihlasormustaan, kun taas seuraavassa haastattelupätkässä sormus onkin jo poissa.

Lovato kertoo kameralle eron herättämistä tuntemuksista.

- Elämäni on kääntynyt ylösalaisin. En ole enää kihloissa. Olen hyvin surullinen, että asiat menivät niin kuin ne menivät. Hyvää tässä on se, etten ole turvautunut koviin huumeisiin. Kestän kyllä jotenkin, Lovato sanoo kameralle itse kuvaamassaan pätkässä.

Max Ehrich ja Demi Lovato (kuva: AOP)

Dokumentissa nähdään, miten Lovato kuvailee tuntemuksiaan uudestaan samana päivänä kameralle. Tällä kertaa Lovato kyynelehtii avoimesti ja myöntää, ettei kertonut koko totuutta tuntemuksistaan aiemmassa pätkässä.

- En tiedä, miten pystyn antamaan sydämeni kenellekään tämän jälkeen, Lovato sanoo.

Lovaton ja Ehrichin suhteen alku osui yhteen korona-ajan alkamisen kanssa, ja pariskunta vietti karanteenielämää yhdessä. Hän uskoo, että tämä osaltaan vaikutti suhteen loppumiseen. Lovato sanoo dokumentissa, että pari oli koko ajan yhdessä mutta ei nähnyt toisiaan luonnollisemmissa ympäristöissä, vaan ainoastaan kotikaranteenissa.

- Luulen, että kiirehdin tekemään jotain, mitä luulin, että minun pitäisi tehdä. Kun aikaa kului, tajusin, etten itse asiassa tuntenut sitä ihmistä, jonka kanssa olin kihloissa. Olin yhtä shokissa kuin koko muukin maailma joistain asioista, joita sanottiin ja tehtiin [eron yhteydessä], Lovato sanoo.

Eron jälkeen Max Ehrich väitti julkisuudessa saaneensa tietää kihlauksen purkamisesta mediasta samaan aikaan kuin muukin maailma. Ehrich sanoi, että suhde olisi ollut pelkkä julkisuustemppu Lovatolle.

Lovato vertaa dokumentissa kyseistä parisuhdetta valheelliseen markkinointiin.

- Vaikeinta erossa oli surra sitä henkilöä, joksi häntä luulin.

Dancing with the Devil -dokumentin neljännen osan pääset katsomaan alta.

Lue myös: Demi Lovato on "ylpeästi queer" - haluaa hankkia lapsen adoptoimalla

Lue myös: Yliannostuksen ottaneen Demi Lovaton avustajan soittama hätäpuhelu hätkähdyttää uutuusdokkarissa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat