Kuva: AOP

Julkkikset paljastavat ensisuudelmiensa tarinat: "Yksi elämäni hirveimmistä päivistä!"

04.07.2021 11:15 - Ella Haura

Viisi tähteä kertoi ensimmäisistä pusuistaan, joista moni ei sujunut nautinnollisissa merkeissä.

Ensisuudelma on kiusallinen tilanne lähes jokaiselle  - myös julkisuuden henkilöille. People-julkaisu keräsi julkkisten kertomuksia huulten ensikosketuksista, joista kokosimme viisi suosikkia. Tilanteet vaikuttivat usein sujuvat hiukan kuviteltua arkisemmin.

Billie Eilish, 19

"Olin ystävänpäivätreffeillä 16-vuotiaana. Heti suudelman jälkeen hän sanoi, että pussailu ei tuntunut yhtään niin taianomaiselta, kuin hän oli kuvitellut".

(kuva: AOP)

Emily Blunt, 38

"Olin ala-asteikäinen. Pelasimme pullonpyöritystä ja osuin vuorollani Ashley-nimiseen poikaan. Olin kuullut kielisuudelmista ja miettinyt, että miten siitä voisi nauttia? Enkä voinutkaan. Olin kauhistunut tapahtuneesta ja pyyhin salaa suutani sen jälkeen".

(kuva: AOP)

Brad Pitt, 57

"Hänen nimensä oli Lisa ja se tapahtui hänen autotallissaan lähellä kotiani. Juoksin pois sen jälkeen. Olin aika innoissani, mutta myös todella hermostunut".

(kuva: AOP)

Robert Pattinson, 35

"Se tapahtui Lontoossa erään rakennuksen katolla ollessani 11- tai 12-vuotias. Eikö se olekin aika vanhana? Me tapasimme kävellä yhdessä kotiin koulusta. Luulin, että olimme yhdessä, kunnes hän kertoi tapailevansa jotakuta toista. Olin järkyttynyt!"

(kuva: AOP)

Selena Gomez, 28

Olin koukussa Zackin ja Codyn viiden tähden elämää -sarjaan ja toivoin, että minä sekä Dylan Sprouse, 28, toinen sarjan päänäyttelijöistä, alkaisimme seurustelemaan. Ensisuudelmani oli hänen kanssaan kameroiden edessä. Yksi elämäni hirveimmistä päivistä!

(kuva: AOP)

Lisää kokemuksia ensipusuista pääset lukemaan tästä

Lue myös: Christina Aguilera julkaisi teiniaikaisen kuvan Britney Spearsin kanssa - fanit hullaantuivat

Lue myös: The Handmaid's Tale -tähti paljasti odottavansa toista lastaan

Lue myös: Julkisuuden ikävät puolet tulivat Kate Bosworthille tutuksi karulla tavalla: "Halusin vain kadota"

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat