Kuva: Emmi Moilanen

Iina Kuustonen muisteli, kuinka lintsaaminen paljastui hauskalla tavalla - bikinikuva päätyi Hesariin

08.07.2021 17:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Iina Kuustonen jakoi somessa hauskan tarinan lukioajoiltaan, jota kommentoi Instagramissa riemastuttavasti myös isä, Mikko Kuustonen.

Näyttelijä Iina Kuustonen, 37, julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jossa ottaa aurinkoa parhaan ystävänsä Ada Bergrothin kanssa vuonna 2001 ja vuonna 2021. Kuvatekstissä Kuustonen kertoo, että ensimmäisessä kuvassa kaksikko oli lintsannut tunnilta päästäkseen Helsingin uimastadionin avajaisiin. 

Kuustonen jatkaa tekstiä kertomalla hilpeän tarinan, kuinka lintsaaminen kuitenkin paljastui, kun kuva aurinkoa ottavista kaveruksista päätyi osaksi Helsingin Sanomien juttua. Artikkelin olivat toki lukeneet myös opettajat.

"Jatkossa jos aiotte lintsata koulusta, niin ei kannata antaa haastatteluja tiedotusvälineille", Kuustonen lainaa kuvatekstissä koulun rehtorin kommenttia tapauksen jälkeen.

Kuva herätti hilpeyttä sosiaalisessa mediassa ja myös Kuustosen muusikkoisä, Mikko Kuustonen, 61, kommentoi julkaisua riemastuttavalla tavalla.

"Tästä käytiin myös himassa keskustelu. Todettiin, että jos aiot suuntautua kriminaaliksi, niin ei kande avautua keikoista medialle", näyttelijän isä kommentoi. 

Samassa julkaisussa Kuustonen ylisti ystävyyttä, joka on kestänyt 20 vuotta ja iloitsi, että onneksi jotkin asiat eivät muutu.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Iina Kuustosen tähdittämä suosikkisarja saa jatkoa - "Pääsen taistelemaan ja tekemään stuntteja"

Lue myös: Iina Kuustonen muistelee ensimmäistä synnytyskokemustaan Me Naisille: "Missä on käyttöopas!"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat