Kuva: Yellow Film & TV

Iina Kuustosen tähdittämä suosikkisarja saa jatkoa - "Pääsen taistelemaan ja tekemään stuntteja"

19.11.2020 16:45 - Roy Kokkonen

Suosittu Ivalo-sarja saa jatkoa. Rikosdraaman uudet jaksot tulevat katsottavaksi Elisa Viihde Viaplay -palveluun ensi vuoden lopulla.

Näyttelijä Iina Kuustosen, 36, tähdittämä rikosdraamasarja Ivalo saa jatkoa. Sarjan toisen kauden kuvaukset alkavat tänään, ja se tulee katsottavaksi Elisa Viihde Viaplay -palveluun loppuvuodesta 2021.

- Olemme todella iloisia, että suosikkisarja saa jatkoa. On hienoa olla mukana viemässä suomalaista draamaa myös kansainvälisen yleisön katsottavaksi, ja nähdä että sarjamme kiinnostavat maailmalla, kertoo Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela tiedotteessa.

Ivalon oikeudet on myyty yli kahteenkymmeneen maahan, muun muassa Saksaan, Yhdysvaltoihin ja Espanjaan.

Ivalon kakkoskausi tulee katsottavaksi ensi vuoden lopulla. (kuva: Yellow Film & TV)

Ivalon toisen tuotantokauden tapahtumat alkavat puoli vuotta edellisen kauden lopusta. Sarjan keskiössä on yhä Iina Kuustosen esittämä Nina Kautsalo, joka on muuttanut Rovaniemelle ja aloittanut työt kaupungin poliisilaitoksella, tiedotteessa kerrotaan.

Nina liittyy tuoreen murhatutkinnan yhteydessä vastaperustettuun suomalais-venäläiseen poliisiryhmään ja tapahtumiin kytkeytyy myös vanha, ratkaisematon murhatutkimus. Vyyhti pakottaa Ninan kohtaamaan oman perheensä vaietun salaisuuden.

Kuustonen on innoissaan sarjan jatkumisesta.

- Ninan roolissa pääsen taistelemaan, tekemään stuntteja, ajamaan mönkijällä ja näyttelemään poliisia, yksinhuoltajaäitiä ja tytärtä. Ei siis ihan perustoimistodraama. Roolihahmoni joutuu koviin paikkoihin ja kohtaamaan menneisyytensä ja oman haavoittuvaisuutensa. Sanomattakin selvää, että tämä on hieno ja minulle rakas rooli näytellä, Kuustonen kertoo.

Kuustosen lisäksi sarjassa nähdään ensimmäiseltä kaudelta tutut Pihla Viitala, Mikko Leppilampi, Kari Ketonen, Inka Kallén, Taneli Mäkelä ja Susanna Haavisto.

Toiselle kaudelle uusina näyttelijöinä tulevat Mikko Nousiainen, Pertti Koivula, Wenla Reimaluoto sekä myöhemmin julkistettavia kansainvälisiä näyttelijöitä.

Lue myös: Iina Kuustonen roolistaan Suomen kalleimmassa tv-sarjassa: "Oli extreme-olosuhteet"

Lue myös: Iina Kuustosen perhe asui kolme kuukautta Lapissa - kotiinpaluu herätti karuun todellisuuteen

Kilpailut

Uusimmat