Kuva: AOP

Billie Eilish yritti hallita fanien puheita, mutta kokee epäonnistuneensa - sai tärkeän opetuksen

20.07.2021 11:15 - Ella Haura

Laulaja avautuu julkisuuden tuomista haasteista tuoreessa Vogue Australian haastattelussa.

Maailma on kohissut laulaja Billie Eilishin vartalosta useaan otteeseen - aiemmin tähti esiintyi ainoastaan löysissä vaatteissa, mutta hiljattain hän komeili Vogue-julkaisun kannessa tiukka korsetti yllään. Eilish on jo aiemmin julkaissut Instagram-tilillään bikinikuvia, joista hän sai paljon ruusuja ja risuja sosiaalisessa mediassa. 

Nainen on selittänyt rentoa vaatetustaan halulla peittää kehonsa, sillä hänellä on ollut vaikeuksia hyväksyä oma ulkomuotonsa. Eilish kertoo myös tuoreessa Vogue Australian haastattelussa, että hän yritti kontrolloida julkisuuskuvaansa pukeutumisellaan.

- Julkisuuskuvan hallitseminen vaatii valtavasti työtä ja on osittain mahdotonta, sillä ihmiset päättävät itse, mitä ajattelevat. Minulle on kuitenkin ollut todella tärkeää säilyttää valitsemani imago ja yrittää tulla nähdyksi sellaisena, kuin haluan, Eilish kertoo haastattelussa.

Tähti on kuitenkin huomannut, että löysät sekä tiukat vaatteet saavat yleisöltä yhtä paljon arvostelua. Nykyään hän pukeutuu oman mielensä mukaan ja on päästänyt irti liiasta kontrollista. 

- En tietystikään onnistunut imagoni säilyttämisessä. Minun asemassani olevan henkilön on vaikeaa hallita sitä, mitä ihmiset puhuvat. 

Vogue Australian mukaan Eilish on myös epävarma asemastaan julkisuuden henkilönä ja kaipaa tavallista elämää. Tähti päästää yleisön lähemmäs itseään myös vuoden alussa julkaistussa Billie Eilish: "The World's A Little Blurry" -dokumentissa

Lue myös: Billie Eilish vastasi räväkästi nettikommentoijalle: "Rintani ovat suuremmat kuin sinun"

Lue myös: Julkkikset paljastavat ensisuudelmiensa tarinat: "Yksi elämäni hirveimmistä päivistä!"

Lue myös: Billie Eilishin uusi poikaystävä kohun keskellä - syytetään rasistisista ja homofobisista päivityksistä

Lähde: Vogue Australia

Kilpailut

Uusimmat