Kuva: Shutterstock

Kävitkö hyvillä treffeillä ja mietit, haluaako deitti tavata sinut uudestaankin? 6 merkkiä paljastavat

25.07.2021 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Jos pohdit oliko treffikumppani oikeasti kiinnostunut, voit yrittää tulkita näitä merkkejä.

Joskus treffeillä on ollut hauskaa, mutta silti jännittää, haluaakohan toinen vielä tavata. Yksinkertaisintahan lienee tietenkin kysyä asiaa suoraan, mutta jos se ei syystä taikka toisesta ole sinulle vaihtoehto, voit yrittää tulkita deittisi käytöstä näiden merkkien pohjalta.

Huomasitko treffeillä näitä?

1. Keskustelu on luontevaa. On hyvä merkki, jos aika vilahtaa nopeasti, koska keskustelu on niin mukaansa tempaava. Jos taas keskustelu tökkii, junnaa paikoillaan tai täyttyy hiljaisuuksista, voi olla, ettei välillänne ole ihan oikeanlaista yhteyttä.

2. Nauratte yhdessä. Hyvän keskusteluyhteyden lisäksi on tärkeää, että teitä naurattaa yhdessä. Kyky voida nauraa jonkun kanssa kertoo siitä, että välillänne niin sanotusti klikkaa. 

3. Tarkkaile kehonkieltä. Jos deitti on kiinnostunut sinusta, hän saattaa osoittaa sen tietoisesti tai tiedostamattaan esimerkiksi nojautumalla lähemmäs, halaamalla treffien päätteeksi tai saattamalla sinut esimerkiksi bussipysäkille.

4. Hänen kasvonsa loistavat. Jos treffikumppani ei voi lakata hymyilemästä, on se melko selvä merkki, että hän todella viihtyy kanssasi. Sekin on hyvä merkki, jos hän hakee tiiviisti katsekontaktia kanssasi. 

5. Hän tekstaa aktiivisesti ja kivasti. Deittisi on suurella todennäköisyydellä kiinnostunut, jos häneltä ei kestä ikuisuutta vastata viesteihin, vaan hän tekstailee aktiivisesti ja näkee myös vaivaa kirjoittaakseen kivoja viestejä. 

6. Hän sanoo haluavansa tavata uudelleen. Selvin merkki on toki se, että deitti kertoo olevansa kiinnostunut toisistakin treffeistä. Hän ei välttämättä sano sitä suoraan, vaan saattaa myös esimerkiksi viitata asioihin, joita haluaisi myöhemmin tehdä tai vaikkapa paikkoihin, joissa haluaisi käydä yhdessä.

Lue myös: Haluaako hän vakavan suhteen kanssasi? 8 merkkiä paljastavat

Lue myös: Löysitkö ihanan kesäheilan? 5 vinkkiä, joilla saat kesäromanssin jatkumaan vielä syksylläkin

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Uusimmat