Kuva: All Over Press

Kendall Jenner, 25, haastettiin oikeuteen sopimusrikkomuksesta

06.08.2021 15:15 - Senja Rapila

Italialaisen muotitalon mukaan Jenner jätti saapumatta sovittuun kuvaukseen.

Malli Kendall Jenner, 25, on haastettu oikeuteen, uutisoivat ulkomaismediat. Kerrotaan, että italialainen muotitalo Liu Jo on haastanut Jennerin oikeuteen sopimusrikkomuksesta. 

Kerrotaan, että Liu Jo oli tehnyt kahden kuvauksen kattavan sopimuksen Jennerin kanssa. Ensimmäinen kuvaus toteutettiin vuonna heinäkuussa 2019 ja toisen kuvauksen piti toteutua maaliskuussa 2020 Lontoossa.

E! Online uutisoi, että italialainen muotitalo syyttää Jenneriä siitä, ettei hän ilmestynyt toiseen sovittuun kuvaukseen. Toisesta kuvauskerrasta Jennerille olisi maksettu muhkea 1,2 miljoonan euron korvaus ja 20 prosentin palvelumaksu. E! Online kertoo, ettei Jenner pystynyt matkustamaan Lontooseen kuvauksiin koronapandemian aiheuttaman sulkutilan vuoksi.

Oikeuskirjoista nähdään, että molemmat osapuolet suostuivat siirtämään kuvaukset syksylle, mutta päivämäärää ei koskaan lyöty lukkoon. Kertoman mukaan Jenner lopulta lakkasi vastaamassa Liu Jo:n viesteihin, jonka jälkeen yhtiö ilmoitti sopimusrikkomuksesta ja sen päättämisestä.

Kendall Jenner, joka oli vuonna 2018 Forbesin mukaan parhaiten palkattu malli, ei ole itse kommentoinut asiaa, mutta hänen mallitoimistonsa on kieltänyt sopimusrikkomuksen tapahtumisen.

Lue myös: Jennifer Lopezin eksä julkaisi toukokuussa kuvan, joka sekoitti somen - kertoo nyt mistä oli kyse

Lue myös: Rihanna on nyt maailman rikkain naismuusikko - jättiomaisuus ei tosin ole karttunut vain laulamalla

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat