Kuva: AOP

Lähde: Kourtney Kardashian ei ollut yllättynyt Scott Disickin tökeröstä viestistä

02.09.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Disick oli lähestynyt toista Kardashianin eksää ja ihmetellyt erästä kuvaa, jossa Kardashian ja Travis Barker suutelevat.

Vastikään selvisi, että Scott Disick oli selvästi ollut turhautunut Kourtney Kardashianin, 42, ja Travis Barkerin, 45, suloisesta hetkestä. Disick oli nimittäin hämmästellyt Instagramin yksityisviestissä toiselle Kardashianin eksälle, Younes Bendjimalle, 28, erästä kuvaa, jossa Kardashian ja Barker suutelevat Italiassa.

"Onko tämä nainen kunnossa? Mitä ihmettä tämä on? Keskellä Italiaa...", Disick oli kirjoittanut Bendjimalle. Bendjima ei ollut pitänyt siitä, että Disick puhuu Kardashianin selän takana, joten mies oli päättänyt jakaa viestin julkisesti Instagram-tarinoissaan.

Voit katsoa kuvan ja lukea lisää täältä.

Kardashian ei ole kommentoinut kohua millään tavalla, mutta lähde oli kertonut E Online -julkaisulle, että viestittely ei tullut naiselle yllätyksenä.

- Hän ei ole yllättynyt, että Scott puhuu asioita hänen selkänsä takana, lähde kertoi.

- Scottilla on ongelmia hyväksyä Kourtneyn ja Travisin suhde, mutta Kourtney elää elämäänsä niin kuin haluaa eikä välitä Scottin mielipiteistä. Kourtney myös ihmettelee, miksi Scott viestitteli Younesille, sillä Younesiin ei todellakaan voi luottaa, lähde jatkoi.

Toisen lähteen mukaan Kardashian haluaa selvittää asian Scottin kanssa.

- Kourtney on turhautunut, sillä heillä on ollut niin hyvät välit, eikä hän kaipaa lisää draamaa. Kardashian haluaa itse puhua tilanteesta Scottille ja selvittää sen, lähde paljasti Hollywood Life -julkaisulle.

Disick ja Kardashian erosivat vuonna 2015 ja heillä on kolme yhteistä lasta. Disick itse seurustelee 20-vuotiaan mallin Amelia Hamlinin kanssa.

Lue myös: Scott Disick sai mustasukkaisuuskohtauksen Kourtney Kardashianista - "Sattuu todella paljon"

Lue myös: Lisa Rinna avautui tyttärensä ja Scott Disickin suhteesta - 'Miksi se ei voisi olla Harry Styles?'

Lue myös: Scott Disick turhautui Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin hellästä hetkestä - viesti julki

Lähde: E Online, Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat