Kuva: AOP

Scott Disickin suhde ajautui kriisiin - Amelia Hamlinin äiti toivoo syvästi parin eroa

07.09.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Suhde on ollut alusta saakka Hamlinin vanhemmille kova pala.

Kerroimme hiljattain kuinka Amelia Hamlin, 20, piikitteli puolisolleen Scott Disickille, 38, sen jälkeen, kun hänen katkerat viestinsä ex-puolisostaan Kourtney Kardashianista, 42, ja tämän nykyisestä puolisosta Travis Barkerista, 45, tulivat julkiseksi.

Disick oli hakenut tukea Kardashianin toiselta eksältä Younes Bendjimalta lähettämällä tälle katkeran viestin koskien Travisin ja Kardashianin lomakuvia.

"Onko tämä nainen kunnossa? Mitä ihmettä tämä on? Keskellä Italiaa...", Disick oli kirjoittanut Bendjimalle. Disick oli viitannut paparazzikuvaan, jossa Kardashian ja Barker pussailevat julkisesti. Bendjima lopulta jakoi viestin julkisuuteen.

Hamlin iski takaisin ja julkaisi Instagram-tarinoissaan kuvan, jossa hänen yllään nähtiin paita, jota koristi teksti: Eikö sinulla ole jo tyttöystävä? Paita on ollut monien mukaan selkeä viesti Disickille, joka edelleen haikailee eksänsä perään.

E Onlinen mukaan suhde onkin nyt ajautunut kriisiin ja pari onkin ottanut suhteessaan aikalisän.

- He ovat tauolla ja miettivät miten suhde etenee, lähipiiristä kerrotaan.

Hamlinin äiti, näyttelijä Lisa Rinna on lähipiirin mukaan erittäin pettynyt Disickiin ja on kertonut tämän selkeästi myös miehelle itselleen. Samalla hän kampanjoi sosiaalisessa mediassa sen puolesta, että hänen tyttärensä jättäisi miehen. 

Hiljattain hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan lentosuukkoa lähettävästä Harry Stylesistä, jolla hän selkeästi viittaa jäähyväisiin. Onhan hän aiemmin kertonut julkisesti, että toivoisi tyttärensä seurustelevan mieluummin esimerkiksi Stylesin kanssa.

- Miksi hän ei voisi deittailla vaikka Harry Stylesia? Miksi v*tussa sen täytyy olla Scott Disick? Rinna totesi hiljattain The Real Housewives of Beverly Hills -ohjelmassa. 

Julkaisun näet alta tai täältä

Rinnan julkaisu on kerännyt suuren määrän kommentteja sekä tykkäyksiä.

"Tämä kuva kertoo kaiken."

"Onko tässä kenties tuleva vävysi?"

"Hienoa kuittailua Rinna."

Disickin ja Hamlinin suhde alkoi vuonna 2020. Tuolloin Hamlin oli vasta 19-vuotias.

Lue myös: Lisa Rinna kertoi mielipiteensä 20-vuotiaan tyttärensä ja Scott Disickin suhteesta: "Mitä hittoa -hetki"

Lue myös: Scott Disick julkaisi vähäpukeisen kuvan 19-vuotiaasta tyttöystävästään - some älähti

Lähteet: Daily Mail, E Online

Kilpailut

Uusimmat