Kuva: AOP

Karu väite: Britney Spearsin isä kuunteli salaa tyttärensä keskusteluja

28.09.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tietojen mukaan myös Spearsin makuuhuonetta kuunneltiin.

Tuoreen tutkimusraportin mukaan Britney Spearsin, 39, isä Jamie Spears, 69, kuunteli salaa tyttärensä kotia. New York Timesin tekemän tuoreen dokumentin mukaan Spears vetosi tyttärensä henkilökohtaisen turvallisuuden puolesta ja palkkasi turvallisuusyrityksen seuraamaan tyttärensä puhelin- ja viestiliikennettä.

Väitteiden mukaan myös Britneyn kotia kuunneltiin. Kuuntelulaitteita oli asennettu ympäri taloa, myös makuuhuoneeseen. Kalifornian osavaltiossa, jossa Britney perheineen asuu, on käytössä laki siitä, että Britneyn olisi pitänyt olla tietoinen nauhoituksista ja antaa siihen lupansa.

Jamie Spearsin lakimiestiimi vastasi New York Timesille. Heidän mukaansa kaikki Jamien teot ovat suoritettu tuomioistuimen hänelle antamien valtuuksien rajoissa. 

Britneyn asianajaja Mathew Rosengart on kutsunut syytöksiä kauhistuttaviksi ja järjettömiksi, sillä ne ovat loukanneet julmasti Jamien aikuisen tyttären yksityisyyttä.

- Britneyn yksityisen viestinnän, ja etenkin hänen ja hänen asianajajansa välisten viestien luvaton tallennus on häpeällinen loukkaus hänen yksityisyyttään kohtaan ja silmiinpistävä esimerkki siitä, kuinka hänen kansalaisvapauksiaan on riistetty. 

Rosengartin mukaan he aikovat pyytää Britneyn vapauttamista holhouksesta 29. syyskuuta eli päivänä, jona tähden seuraava oikeudenkäyntipäivä on. 

Britney on taistellut vuosia päästäkseen pois isänsä holhouksesta. Hänen isänsä määrättiin huolehtimaan tyttärensä miljoonaomaisuudesta vuonna 2008 sen jälkeen, kun poptähti oli kärsinyt pahasta hermoromahduksesta. Vuodesta 2019 lähtien Jamie Spears on ollut vastuussa ainoastaan tyttärensä omaisuuden hoidosta eikä enää naisen yksityiselämän asioista ja esimerkiksi terveydenhoidon päätöksistä.

Britney Spears on väittänyt oikeuden kuulemisissa, että hänen isänsä on väärinkäyttänyt holhousasemaansa. Hän on kertonut pelkäävänsä isäänsä. Jamie Spears on puolustautunut sanomalla, että on toiminut tyttärensä edun parhaaksi, ja hänen mukaansa poptähden henkilökohtaisen elämän ongelmat ovat syvempiä kuin julkisuudessa tiedetään.

Lue myös: Netflix-dokumentti pyrkii selittämään Britney Spearsin tarinan - intensiivinen traileri julki

Lue myös: Britney Spears palasi Instagramiin - jo ensimmäisen päivityksen hiustyyli herätti epäilykset

Lue myös: Octavia Spencer pyytää anteeksi Britney Spearsilta - syynä avioehtokommentti

Lähde: Harper´s Bazaar

Kilpailut

Uusimmat