Kuva: AOP

Britney Spearsin X Factor -pestistä uusia paljastuksia - kulissien takana käytiin suurta vääntöä

29.09.2021 21:15 - Iiro Myllymäki

Netflixin tuoreesta dokumentista käy ilmi, että Britney Spearsin taustatiimissä kiisteltiin siitä, onko X Factor -tuomarointi hyvästä tähden mielenterveydelle.

Uusi Britney Spearsin, 39, holhousjärjestelyyn keskittyvä Netflix-dokumentti Britney vs Spears esittää uusia paljastuksia muun muassa naisen X Factor -tuomarointipestistä. Spears toimi yhtenä yhdysvaltalaisen X Factorin tuomarina vuonna 2012. Nainen oli ollut asetettuna holhouksen alaisuuteen vuodesta 2008 lähtien.

Erin Lee Carrin ohjaamassa ja yhdessä toimittaja Jenny Eliscun kanssa tekemässä Britney vs Spears -dokumentissa kerrotaan, että tähden taustajoukoissa käytiin vääntöä siitä, kannattaako Spearsin osallistua ohjelmaan. Dokumentissa näytetään oikeuden asiakirjoja, joissa laulajan lääkintätiimi ilmaisee, että X Factor -tuomarina toimiminen ei olisi hyvästä Spearsin mielenterveydelle. Dokumentin tekijöiden haltuunsa saamista asiakirjoista käy niin ikään ilmi, että muut Spearsin asioita hallinnoivat tahot kuitenkin painostivat lääkintätiimin antamaan suostumuksensa Spearsin osallistumiselle.

Tuohon aikaan Spears oli kihloissa agenttinsa Jason Trawickin kanssa. Mies toimi vuonna 2012 myös yhtenä Spearsin holhoajista. Britney vs Spears -dokumentin mukaan Spearsin lääkinnästä vastaava tiimi asetti tiukat ehdot laulajan X Factor -pestille, ja yhtenä ehtona oli, että Trawickin tulee olla kuvauksissa aina paikalla. Dokumentissa kerrotaan myös, että X Factor -pestin aikana Spearsin lääkitykseen tehtiin muutoksia.

Britney Spearsin X Factor -tuomarointi nousi puheenaiheeksi kesäkuussa, kun naisen tuomarikollega, manageri Louis Walsh kertoi kokemuksestaan Spearsin kanssa. Walsh oli mukana yksissä koelauluissa ja istui Spearsin vieressä. Miehen mukaan Spears alkoi lyyhistyä tuolissaan muutaman koelaulun välein, ja kuvaukset jouduttiin keskeyttämään useaan otteeseen.

- Show keskeytettiin, ja hänet vietiin pois, koska hänellä oli niin kova lääkitys ja kaikenlaista. Tunsin sääliä häntä kohtaan, Walsh sanoi.

Brintey Spears toimi X Factor -tuomarina Simon Cowellin, Demi Lovaton ja L.A. Reidin rinnalla. (kuva: AOP)

Miehen mukaan Spears vaikutti kuvauksissa poissaolevalta.

Britney vs Spears -dokumentin trailerin voit katsoa alta.

Lue myös: Karu väite: Britney Spearsin isä kuunteli salaa tyttärensä keskusteluja

Lue myös: Britney Spears palasi Instagramiin - jo ensimmäisen päivityksen hiustyyli herätti epäilykset

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat