Kuva: AOP

Demi Moore saapui Scout-tyttärensä kanssa Pariisin muotiviikoille - kuvat

05.10.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Scout Willis on Demi Mooren ja Bruce Willisin yhteinen lapsi.

Näyttelijä Demi Moore, 58, ja hänen tyttärensä Scout Willis, 31, saapuivat Pariisin muotiviikoille yhdessä.

Moore oli sonnustaunut tapahtumaan ruskeaan takkiin sekä kokomustaan haalariin kun taas Willis roikotti harteillaan tummaa pitkää takkia, jonka alla piti valkoisia housuja sekä mustaa rintaliivitoppia. 

Äiti ja tytär olivat heti kiinnittäneet paikalla olleiden kuvaajien huomion, ja kaksikko poseerasikin yhdessä kymmenien kameroiden edessä.

(kuva: AOP)

Scoutin isä on näyttelijä Bruce Willis. Vuosina 1987-2000 naimisissa olleet Willis ja Moore viettivät toissa keväänä karanteeniajan yhdessä lastensa kanssa.

Tilanne ei ole ollut kuitenkaan Scout Willisin mukaan suunniteltu.

- Tässä kävi niin, että äitipuoleni Emma (Bruce Willisin nykyinen vaimo Emma Heming) jäi siskopuolieni kanssa Los Angelesiin, koska nuorempi siskoni oli astunut neulaan ja joutunut jäämään tohtorin hoitoon. Isäni ehti jo matkustaa tänne aikaisemmin ja Emman oli tarkoitus tulla lasten kanssa perässä, mutta tilanne muuttuikin koronan takia todella nopeasti. Joten päätimme sitten jäädä kaikki viettämään aikaa yhdessä karanteenin takia ja Emma on nuorempien siskojeni kanssa Los Angelesissa vähän niin kuin jumissa, Scout Willis paljasti tuolloin.

(kuva: AOP)

Demi Moore ja Scout Willis ovat poseeranneet yhdessä usein myös sosiaalisessa mediassa. Monet fanit ovat olleet sitä mieltä, että kaksikko näyttää lähestulkoon samanikäisiltä. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Demi Moore julkaisi kuvan vuosikymmenten takaa - muistatko näyttelijän läpimurtoelokuvan?

Lue myös: Ex-pari Demi Moore ja Bruce Willis viettivät karanteenia yhdessä - nyt Moore kommentoi tilannetta

Kilpailut

Uusimmat