Kuva: AOP

Girls-tähti Lena Dunhamin hääkuvat aiheuttivat ikävän lieveilmiön - nainen jyrähtää arvostelijoille

07.10.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lena Dunham on joutunut jälleen kohtaamaan painoonsa kohdistuvaa asiatonta kommentointia.

Girls-hittisarjasta tuttu näyttelijä ja käsikirjoittaja Lena Dunham, 35, meni naimisiin puolisonsa muusikko Luis Felberin, 35, kanssa syyskuussa, ja kuvat parin häistä lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa. Nyt Dunham on ottanut Instagram-päivityksessään kantaa ikäviin kommentteihin, joita on nähnyt ulkonäöstään.

”Yksi narratiivi, jota en sulata, on se, että minun pitäisi hävetä, koska kehoni on muuttunut sen jälkeen kun minut on viimeksi nähty televisiossa”, Dunham kirjoittaa.

Naisen mukaan tuntuu ironiselta, että hänen kroppaansa verrataan nyt hänen aiempaan kroppaansa, joka sekin oli aikanaan nettikritisoinnin kohteena.

”Milloin lakkaamme pitämästä laihuutta terveellisyyden ja onnellisuuden merkkinä? Tietenkin painonpudotus voi olla tulosta myönteisistä elämäntapamuutoksista, mutta niin voi olla painonnousukin. Ne kuvat, joihin minua nyt verrataan, ovat ajalta, jolloin olin addiktoitunut ja minulla oli vielä diagnosoimaton sairaus”, Dunham kirjoittaa.

Lena Dunham ja aviomies Luis Felber (kuva: AOP)

Nainen on kertonut aiemmin olleensa koukussa Klonopin-lääkkeeseen, jota käytetään muun muassa ehkäisemään ahdistusta ja paniikkikohtauksia. Dunham on puhunut julkisuudessa myös traumaperäisestä stressihäiriöstään. Tuoreessa Instagram-päivityksessään Dunham kertoo olleensa neljä vuotta kuivilla ja vaalivansa terveyttä suoritusten sijaan.

Sanon tämän kaikille, joiden ulkonäkö on muuttunut ajan, sairauden tai eri olosuhteiden myötä: on okei elää nykyisessä kropassaan kohtelematta sitä väliaikaisena. Näin minä teen ja nautin siitä”, Dunham kirjoittaa.

Naisen päivityksen voit katsoa alta. Jos se ei näy alla, näet sen myös tästä linkistä.

Lue myös: Girls-tähti selittää kohun nostattanutta kiusallista pusuaan Brad Pittille: 'Kunnioitan häntä'

Lue myös: Girls-tähti esitteli ison niskatatuointinsa: "Asia, jota eniten pelkäät, voi olla parasta"

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat