Kuva: AOP

Ben Affleck ja Matt Damon paljastivat syyn sille, miksi yhteistyötä saatiin odottaa yli 20 vuotta

14.10.2021 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Damon ja Affleck ovat käsikirjoittaneet The Last Duel -elokuvan, joka julkaistaan 15. lokakuuta.

Matt Damon, 50, ja Ben Affleck, 48, ovat olleet vuosikymmeniä hyviä ystäviä keskenään. Miesten ura oli alussa kivinen eikä töitä meinannut löytyä Hollywoodissa. Lopullinen läpimurto tuli, kun he saivat myytyä yhteisen käsikirjoituksensa Good Will Hunting -elokuvaan. Elokuvasta Damon ja Affleck nappasivat myös Oscar-palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta ja näyttelivät siinä itse

Yli 20 vuotta myöhemmin kaksikko vihdoinkin palasi käsikirjoittamaan yhdessä ja lopputuloksesta syntyi The Last Duel -elokuva, joka kertoo kahden ritarin välisestä ystävyydestä, joka lopulta rikkoontuu.

Damon paljasti E! News -julkaisun haastattelussa syyn sille, miksi hänellä ja Affleckillla kesti niin kauan palata käsikirjoittamisen pariin. Syy ei ollut paineissa, joita Good Will Huntingin menestys saattoi tuoda, vaan yksinkertaisesti aikatauluissa.

- Emme koskaan löytäneet sopivaa rakoa tällaisen projektin toteuttamiseen, sillä ajattelimme, että se vie valtavasti aikaa. Tässä kuitenkin kävi niin, että kirjoitimme nopeammin kuin olisimme koskaan uskoneet.

Affleck oli innoissaan siitä, että sai jälleen työskennellä rakkaan ystävänsä kanssa.

- Meillä oli niin hauskaa ja mietimme, miksi emme tee tätä useammin? Mitä ihmettä olemme oikein viime vuodet tehneet? Affleck pohti.

- Kasvoin tämän kaverin kanssa ja olemme tunteneet toisemme ikuisuuden. Olemme kokeneet koko uran yhdessä ja se, että on joku, jonka kanssa jakaa samanlaisia asioita, on todella tärkeää, mies päätti. 

The Last Duel -julkaistaan 15. lokakuuta. Elokuvan ohjasi Ridley Scott.

Lue myös: Matt Damonilla on Instagramissa vain kymmeniä seuraajia - paljastaa syyn

Lue myös: Ben Affleckin ja Matt Damonin käsikirjoittama elokuva julkaistaan pian - edellinen toi Oscarin

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck edustivat tyylikkäinä punaisella matolla - uutuuselokuva pian julki

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck antautuivat hellille hetkille keskellä katua - kuvat julki

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat