Kuva: AOP

Kristen Stewartilta tiukka arvio urastaan: "Olen tehnyt vain viisi todella hyvää elokuvaa"

25.10.2021 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Hollywood-tähti katuu uraltaan vain muutamia elokuvia.

Tulevaa prinsessa Dianasta kertovaa Spencer-elokuvaa tähdittävä Kristen Stewart, 31, on summannut tuotteliasta uraansa The Sunday Timesin haastattelussa. Nainen sanoo, että on urallaan tehnyt vain muutaman todella hyvän elokuvan ja muuten tulokset ovat olleet hyvin vaihtelevia.

- Olen tehnyt varmaan 45–50 elokuvaa, ja olen varmaan tehnyt vain viisi todella hyvää elokuvaa. Sellaisia, joista ajattelen, että vau, tuo ihminen teki kaikkinensa upean teoksen, Stewart sanoo.

Stewart mainitsee kaksi esimerkkiä suosikeistaan omalta elokuvauraltaan. Hän nostaa esiin Olivier Assayasin ohjaamat elokuvat Sils Marian pilvet (2014) ja Personal Shopper (2016).

- Minun pitäisi katsoa, missä kaikissa elokuvissa olen näytellyt. Mutta ne [todella hyvät elokuvat] ovat todella harvassa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että katuisin niitä kokemuksia, Stewart sanoo.

Nainen kertoo katuvansa muutaman elokuvan tekemistä, koska niiden tekoprosessi ”ei ollut hauska”. Hän ei kuitenkaan suostu kertomaan, mistä elokuvista hänelle on jäänyt tällainen olo.

Kristen Stewart nousi kuuluisuuteen Twilight-elokuvien pääroolista. Lisäksi hänet on nähty päärooleissa muun muassa elokuvissa Lumikki ja metsästäjä sekä Charlien enkelit. Stewart on kertonut Entertainment Weeklyn haastattelussa ottaneensa aiemmin vastaan tietoisesti hyvin monenlaisia rooleja.

- Jonkin aikaa suostuin tekemään mitä vain. Se oli ihan hyvä periaate sen aikaa. Nyt aion olla hieman varovaisempi, Stewart sanoi.

Spencer-elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 25. joulukuuta.

Lue myös: Robert Pattinsonin tähdittämään Batmaniin toivotaan Jokeriksi exä Kristen Stewartia - vastaa nyt uteluihin

Lue myös: Kristen Stewart kertoi arvionsa toisesta Dianan esittäjästä: "Ei sillä, että mielipiteelläni olisi väliä"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat