Kuva: AOP

Alec Baldwinin vaimo Hilaria reagoi ampumistragediaan - "Sanat eivät riitä"

26.10.2021 11:15 - Iiro Myllymäki

Hilaria Baldwin kommentoi yhden hengen vaatinutta onnettomuutta elokuvan kuvauksissa.

Viime viikon torstaina näyttelijä Alec Baldwin, 63, ampui elokuvan kuvauksissa vahingossa kuvaaja Halyna Hutchinsia, joka kuoli saamiinsa vammoihin. Mediatietojen mukaan Baldwin oli onnettomuuden sattuessa harjoittelemassa rekvisiitta-aseen käsittelyä, mutta hänen tietämättään aseeseen oli ladattu oikeita luoteja. Tilanteessa loukkaantui myös Rust-elokuvan ohjaaja Joel Souza.

Nyt Baldwinin vaimo Hilaria Baldwin, 37, on kommentoinut tragediaa julkisuudessa. Nainen kirjoittaa Instagram-päivityksessään koskettavasti suuresta surusta.

”Sydämeni on Halynan, hänen aviomiehensä, hänen poikansa, heidän perheensä ja läheistensä kanssa. Ja minun Alecini kanssa. Monesti sanotaan, että ’sanat eivät riitä’, koska on mahdotonta ilmaista tällaisen traagisen onnettomuuden sokkia ja tuskaa. Menetystä. Tukea”, Hilaria Baldwin kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Alec Baldwin on aiemmin kommentoinut tapahtunutta Twitter-tilillään.

Ei ole sanoja kuvailemaan sokkiani ja suruani koskien traagista onnettomuutta, joka vei Halyna Hutchinsin, vaimon, äidin ja syvästi ihaillun kollegamme, hengen", Baldwin kirjoittaa Twitterissä.

Mies kertoo tekevänsä tiivistä yhteistyötä poliisin kanssa, jotta tapahtumien kulku saadaan selville. Halyna Hutchins oli kuollessaan 42-vuotias.

Vielä on epäselvää, miten ladattu ase saattoi päätyä Baldwinin haltuun Rust-elokuvan kuvauksissa. Oikeuden asiakirjojen mukaan elokuvan apulaisohjaaja Dave Halls ojensi aseen Baldwinille. Mediatietojen mukaan Hallsista on tehty vuonna 2019 valituksia kahteen eri tuotantoon liittyen. Valitukset ovat koskeneet aseiden ja pyrotekniikan turvallisuutta, hätäpoistumisteiden tukkimista ja epäasiallista seksuaalista käyttäytymistä.

Alec Baldwin on näytellyt muun muassa 30 Rock -tv-sarjassa ja elokuvissa Lentäjä ja Beetlejuice.

Lue myös: Ase oli ladattu oikealla panoksella - Alec Baldwin kommentoi ensi kerran traagista ampumaonnettomuutta

Lue myös: Asetragedioita on käynyt Hollywoodissa ennenkin - Bruce Leen poika kuoli kuvauksissa vuonna 1993

Lähteet: Metro, CNN

Kilpailut

Uusimmat