Kuva: AOP

Dwayne Johnsonin mielestä Alec Baldwinin ampumaonnettomuudesta täytyy ottaa opiksi

04.11.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Johnson lupaa, että hänen tuotantoyhtiönsa lopettaa oikeiden aseiden käyttämisen kuvauksissa välittömästi.

Viime kuussa maailmalla järkytti ampumaonnettomuus, kun konkarinäyttelijä Alec Baldwin, 63, ampui Rust-elokuvan kuvauksissa elokuvaaja Halyna Hutchinsin kuoliaaksi. Työryhmän mukaan elokuvassa käytetty ase oli ladattu oikealla panoksella eikä paukkupatruunoilla, kuten kuvauksissa on tapana. Voit lukea lisää täältä.

Näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnson, 49, on Baldwinin ystävä. Johnson kommentoi onnettomuutta tuoreessa AP News -julkaisun haastattelussa sanomalla, että hänen osanottonsa menevät kaikille perheille ja jokaiselle ihmiselle, jotka olivat mukana kauheassa tilanteessa. Johnson on myös sitä mieltä, että onnettomuudesta täytyy ottaa opiksi.

- Se varmasti avasi uusia näkökulmia siihen, kuinka elokuvia oikein tehdään. Meidän täytyy muistaa tämä karmea tilanne ja käyttää sitä esimerkkinä, jotta olemme tästä eteenpäin viisaampia ja työskentelemme turvallisemmin, Johnson kertoi. 

Johnson omistaa Seven Bucks Productions -tuotantoyhtiön, joka on ilmoittanut, että käyttää kuvauksissa tästä lähtien ainoastaan kumiaseita.

Hutchinsin kuolema on myös aloittanut vetoomuksen, jolla halutaan lopettaa oikeiden aseiden käyttäminen kuvauksissa. Vetoomuksen on allekirjoittanut jo yli 100 000 henkilöä.

Lue myös: Ase oli ladattu oikealla panoksella - Alec Baldwin kommentoi ensi kerran traagista ampumaonnettomuutta

Lue myös: Karu paljastus traagisen Rust-elokuvan apulaisohjaajasta - erotettu aiemmin ampumaonnettomuuden takia

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat