Kuva: AOP

Prinssi Harry myi Dianan tarinan The Crownille 130 miljoonalla - hovi painostaa purkamaan sopimuksen

09.11.2021 13:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Prinsessa Dianan antama kohuhaastattelu vuodelta 1995 haluttaisiin nyt dramatisoida.

Netflixin brittihovista kertova menestyssarja The Crown valmistelee parhaillaan prinsessa Dianan viimeisiin elinvuosiin sekä avioliitostaan antamaaan kohuhaastatteluun perustuvaa jaksoa. Prinssi Harry, 37, myi oikeudet tarinaan Netflixille 130 miljoonalla ja nyt hovi painostaa häntä purkamaan sopimuksen.

Prinssi Harryn veli prinssi William, 39, on jo aiemmin kommentoinut, että kyseistä jaksoa ei pitäisi koskaan julkaista. Nyt kohu jakson ympärillä on laajentunut, sillä käsikirjoitustiimissä ollut prinsessa Dianan ystävä Jemima Khan, 47, on kävellyt ulos tuotannosta, koska kuvailee, ettei prinsessan tarinaa kerrottu sarjassa tarpeeksi kunnioittavasti eikä ystävä siten halunnut enää olla osallisena projektissa.

Hovin neuvonantajat ovatkin nyt kehottaneet prinssi Harrya purkamaan sopimuksen ja ihmettelevät, ettei prinssi ole vielä tehnyt sitä. 

- Hänen pitäisi repiä sopimus ja puolustaa äitiään. Mikä on tärkeämpää? Raha vai äidin puolustaminen? On hämmästyttävää, että hän ei käytä ääntään tässä, ihmettelee hovin elämäkerturi Angela Levin.

Prinssi Williamin näkökulmasta tekeillä olevasta jaksosta voit lukea lisää alta.

Lue myös: "Sitä ei pitäisi koskaan julkaista" - prinssi William vastustaa The Crownin tulevaa kohujaksoa

Lue myös: Lähde paljastaa: The Crownin uudella kaudella nähdään suhde, jonka penkomista brittihovi ei hyväksy

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat