Kuva: AOP

Scarlett Johansson kommentoi Disney-kohua - "Antoi positiivisen vaikutuksen koko alaan"

24.11.2021 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Johansson ja Disney olivat viime kesänä keskellä oikeuskohua, joka lopulta sovittiin.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 37, haastoi heinäkuussa The Walt Disney Companyn oikeuteen sopimusrikkomuksesta. Asia juonsi juurensa siihen, kun Johanssonin mukaan Disneyn päätös levittää Black Widow -elokuvaa oli vaikuttanut valtavasti näyttelijän tuloihin ja kyse oli miljoonista dollareista. Lopulta Disney ja Johansson pääsivät yhteisymmärrykseen.

Voit myös kuunnella uutisen alta tai Podplaystä.

Tuoreessa The Hollywood Reporter -julkaisun haastattelussa Johansson sanoo, että riita osui keskelle "hämmentäviä aikoja", sillä elokuva menestyi hyvin ja hänellä oli elämässään tapahtunut juuri onnellisia asioita.

- Olin saanut juuri vauvan ja se oli tietenkin jo itsessään uskomaton ja elämää muuttava asia, Johansson sanoo. 

- Tuo viime kesä on mielessäni hyvin outo ja stressaava. Ehkä kuitenkin tunnen kiitollisuutta, että kenenkään ei tarvitse enää käydä samanlaista juttua läpi. Uskon, että prosessi antoi positiivisen vaikutuksen koko alaan, näyttelijä jatkaa. 

Black Widow, eli Natasha Romanoff, on Scarlett Johanssonin esittämä supersankari, joka on tuttu oman leffan lisäksi Avengers-elokuvasarjasta. Black Widow on osa Marvel-universumia, jonka Disney omistaa. 

Lue myös: Scarlett Johansson ja Disney pääsivät yhteisymmärrykseen oikeuskohun jälkeen

Lue myös: Scarlett Johanssonin agentti ottaa kantaa Disney-kohuun - "Aivan kuin Scarlettin täytyisi hävetä"

Lähde: People

Uusimmat