Kuva: AOP

Kuningatar Elisabetin vuoden 2019 joulukuva satutti prinssi Harrya: "Se oli hänelle kivuliasta"

05.12.2021 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Vuonna 2019 kuningatar Elisabet julkaisi joulukuvan, jossa ei nähty Meghan Marklea tai prinssi Harrya.

Prinssi Harryn, 37, lähipiiriin kuuluva henkilö on paljastanut hetken, joka viilensi melko varmasti Harryn ja Meghan Marklen, 40, suhteita kuninkaalliseen perheeseen lopullisesti. Tietojen mukaan viimeinen niitti saattoi olla kuningatar Elisabetin vuonna 2019 julkaistu joulukuva, jossa ei nähty Marklea ja Harrya.

Julkaistussa otoksessa Elisabet istuu kirjoituspöydän äärellä. Pöydällä hänen edessään nähdään kuvia perheestä. Mukana on niin Prinssi William perheineen kuin prinssi Charles ja edesmennyt prinssi Phillip. Sen sijaan Harry perheineen loistaa olemassaolollaan.

Lähipiirin mukaan kyseinen kuva sai prinssi Harrylle aikaan tunteen siitä, että hänet on suljettu kuninkaallisesta perheestä. 

- Se oli hänelle kivuliasta. Harryn ystävä kertoi minulle, että se sai Harryn tuntemaan, että kuningasperhe on pyyhkinyt hänet kokonaan pois. Vain hetki siitä, he tekivät päätöksensä lähteä. Se oli varmasti edesauttava tekijä, kuninkaallinen valokuvaaja Christopher Andersen kertoo. 

Andersenin mukaan kuvaustilanteessa kuningatar itse totesi, ettei kuvaa parista tarvita.

- Järjestelijä kysyi, mitä kuvia hän haluaa pöydälle. Harryn ja Meghanin kuvan kohdalla hän totesi, ettei sitä tarvita. Kuvaan päätyivät siis he, jotka selvästi olivat kuningattarelle niitä tärkeimpiä.

Kuvan pääset katsomaan alta tai täältä

Sussexin herttuapari ilmoitti tammikuussa 2020, että he ovat päättäneet astua syrjään kuninkaallisista piireistä ja haluavat olla taloudellisesti itsenäisiä. 

Mediassa suureksi puheenaiheeksi nousi herttuparin tapa ilmoittaa asiasta. Koko kuninkaallinen perhe sai tietää asiasta Instagram-päivityksen välityksellä. 

Lue myös: Kuningatar Elisabet raivostui BBC:lle - kuninkaallinen perhe uhkaa boikotilla kohudokumentin vuoksi

Lue myös: Prinssi Charlesin tiedottaja kiistää uutuuskirjan kohuväitteen - "Tämä on fiktiota"

Lue myös: Prinssi Harryn eksä paljastaa, millaista on kuninkaallisen deittailu: "Olen onnekas, kun suhde loppui"

Lähde: In Style

Kilpailut

Uusimmat