Kuva: AOP

HU: Tv:stä tuttu toimittaja Mervi Kallio voitti arvonnassa - muuttaa haluttuun asuntoon

17.12.2021 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Eihän siinä muuta voinut kuin tarttua tilaisuuteen, Kallio kertoo Helsingin Uutisille.

Tv:stä tuttu toimittaja Mervi Kallio, 44, muuttaa pian Punavuoresta Bulevardin kupeesta Munkkiniemeen. Yli 20 vuotta Helsingin keskustassa asunut Kallio näki miehensä kanssa ilmoituksen erikoisista asunnoista ja ajatus muutosta heräsi. Muuttajia oli kuitenkin niin paljon, että asuntojen osto-oikeus meni arvontaan.

- Näimme noin kaksi vuotta sitten yllättäen ilmoituksen, että vanhaan Kadettikouluun tehdään asuntoja. Ostajaehdokkaita oli niin paljon, että asunnot menivät arvontaan. Meidän kanssamme samaa asuntoa halusi yli 50 muuta. Voitimme arvonnan ja eihän siinä muuta voinut kuin tarttua tilaisuuteen. Uusi koti on Hollantilaisentiellä, Kallio kertoo Helsingin Uutisille.

- Olen välillä käynyt ystävieni kanssa fiilistelemässä tulevia kotikulmia. Minulla asuu muutama hyvä ystävä Munkkiniemessä, mutta vielä en ole kauheasti viettänyt siellä aikaa, toimittaja jatkaa.

Kallio odottaa jo innolla muuttoa, sillä uusi asunto pitäisi olla valmis vuoden lopulla.

- Kohteen saneeraus on loppusuoralla. Näillä näkymin pääsemme muuttamaan 29. joulukuuta. Kun ostimme asunnon, tuntui kaksi vuotta pitkältä ajalta ja tässä on käyty monenlaisia fiiliksiä läpi. Olemme miettineet, viihdymmeköhän Munkkiniemessä ja miltä arki uudessa ympäristössä mahtaa tuntua. Välillä tuntuu, ettei millään malttaisi odottaa, Kallio sanoo. 

Uusi koti ja uusi työelämä

Kallio on tv-katsojille tuttu muun muassa Tulosruudusta sekä Formula 1 -toimittajana. Kallio on työskennellyt MTV:llä melkein 14 vuotta, mutta ilmoitti vastikään siirtyvänsä Pöllölaaksosta muualle. 

"Olen saanut tehdä töitä, joista en osannut edes unelmoida. Olen oppinut asioita, joita en tiennyt olevan edes olemassa. Suurin kiitollisuus on niistä ihmisistä, joiden kanssa olen saanut työskennellä, joita olen työni kautta kohdannut ja joihin olen saanut tutustua. Kiitollisuus niitä kohtaan, jotka ovat koutsanneet, avartaneet omaa näkemystäni, rohkaisseet, auttaneet, iloinneet kanssani ja osoittaneet myötätuntoa, silloin kun sitä on tarvittu. Osasta on tullut hyviä ystäviä, jokainen jättänyt jäljen sydämeeni", Kallio muun muassa kirjoitti Instagramissa jäähyväisjulkaisussaan.

Näet julkaisun kokonaisuudessaan alta tai tästä. 

Lue myös: Mervi Kallio on ollut puolisonsa kanssa yhdessä 30 vuotta - paljastaa pitkän suhteen salaisuuden

Lue myös: MTV: Ruutukasvo Mervi Kallio paljasti, mistä hän saa eniten palautetta: 'Arka ja traumaattinen asia'

Lähde: Helsingin Uutiset

Kilpailut

Uusimmat