Kuva: AOP / AOP

Evan Rachel Wood puhuu syytteistään - 'Näin käy, jos yrität paljastaa vaikutusvaltaisen henkilön'

15.03.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Marilyn Manson on nostanut näyttelijä Evan Rachel Woodia vastaan syytteen kunnianloukkauksesta.

Westworld-sarjasta tunnettu näyttelijä Evan Rachel Woodsia, 34, vastaan on nostettu syyte kunnianloukkauksesta sen jälkeen, kun hän kertoi olleensa yksi naisista, joita hänen entinen puolisonsa, laulaja Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, 53, on käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen.

Woods vieraili The View -ohjelmassa kertomassa tapahtumista maanantaina 14. maaliskuuta.

Näyttelijä kertoo haastattelussa, ettei ole lainkaan peloissaan häntä vastaan nostetusta syytteestä, mutta pitää tilannetta surullisena.

- Tämä on sitä, mitä lähes jokainen selviytyjä joutuu kokemaan yrittäessään paljastaa jonkun sellaisen henkilön, jolla on vaikutusvaltaa, hän kommentoi tilannetta.

Woodsin mukaan oli odotettavissa, että hänet yritetään hiljentää. Se on hänen mukaansa tapa pitää selviytyjät hiljaisina, eivätkä ihmiset sen vuoksi halua tulla esiin kokemustensa kanssa.

- Uskon siihen, että tiedän totuuden ja totuus tulee vielä esiin, Woods toteaa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Woodsin mukaan Mansonin häntä vastaan nostama syyte oli selvästi ajoitettu samalle ajankohdalle, kun Woodsista kertova HBO:n dokumenttisarja on tulossa julki. Phoenix Rising -sarjassa Woods kertoo muun muassa kokemastaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jonka uhriksi hän kertoo joutuneensa ollessaan suhteessa Mansonin kanssa.

- Teen tämän suojellakseni ihmisiä. Haluan varoittaa ihmisiä, että tuolla on vaarallinen henkilö, enkä halua kenenkään menevän lähelle häntä, Woods sanoo.

Manson väittää Woodsin esiintyneen FBI-agenttina

Manson väittää syytteessään Woodsin yhdessä ystävänsä Ashley Goren, joka tunnetaan myös nimellä Illma Gore, kanssa esiintyneen Yhdysvaltain liittovaltion poliiseina ja painostaneen muita naisia valheellisia väitteitä, että Manson olisi raiskannut ja käyttänyt naisia seksuaalisesti hyväkseen.

Vaikka Wood ei voinut kommentoida syytteen yksityiskohtia, hän ilmaisee haastattelussa, ettei aio perääntyä häntä vastaan nostetusta syytteestä huolimatta.

- Minun täytyy antaa oikeusprosessin edetä, hän kommentoi.

- Pysyn vakaana kuin kivi, Woods jatkaa.

Woods puhuu tapahtumista musiikkivideon kuvauksissa

Woods kertoo The Viewn haastattelussa tapahtumista, joista hän puhuu myös tulevassa dokumenttisarjassa.

Hän kertoo muun muassa vuoden 2007 tapahtumista, jolloin Woods osallistui Mansonin Heart-Shaped Glasses -musiikkivideon kuvauksiin. Näyttelijä kertoo Mansonin raiskanneen hänet kuvauksissa, mutta laulaja kiistää tapahtumat.

- Kaikista nerokkainta, mitä hän ja hänen kaltaisensa ihmiset tekevät, on se, että he saavat sinut kadottamaan itsesi. Hän sai minut unohtamaan, kuka minä olen ja minulla on kestänyt vuosia muistaa taas itseni, Woods kuvailee.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mansonin asianajaja Howard King on kommentoinut Woodsin viimeisimpiä kertomuksia E! News -julkaisulle.

- Kuten kuvailimme syytteessämme, mikään, mitä Evan Rachel Wood, Illma Gore tai heidän valikoimansa salaliittolaiset ovat sanoneet, ei ole luotettavaa. Tämä on lisää sitä samaa. Mutta, mitä voisikaan odottaa ryhmältä, joka levittää valheita toisensa perään Brianista. He ovat valmiita menemään jopa niin pitkälle, että he väärensivät FBI-kirjeitä tukeakseen valheellisia väitteitään, asianajaja kommentoi lausunnossaan.

Lue myös: "Käytännössä minut raiskattiin kameroiden käydessä" - Evan Rachel Woodilta uusi syytös Marilyn Mansonia kohtaan

Lue myös: Marilyn Manson kiistää Evan Rachel Woodin raiskaussyytöksen - 'Helppo osoittaa vääräksi'

Lue myös: Marilyn Manson haastoi Evan Rachel Woodin oikeuteen kunnianloukkauksesta - syynä seksuaalirikossyytökset

Lue myös: Marilyn Manson lukitsi naisystäviään "pahojen tyttöjen huoneeseen" - syytetään psykologisesta kidutuksesta

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat