Kuva: AOP / Shutterstock

Trevor Noah kertoo näkemyksensä Kanye Westin hyllytyksestä - puolusti entistä vaimoa suorasanaisesti

21.03.2022 15:55 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Koomikko Trevor Noah on vedetty mukaan West-Kardashian-Davidson -draamaan.

Koomikko Trevor Noah, 38, haluaa tehdä selväksi, että hänellä ei ole mitään tekemistä aiemmin uutisoidun Kanye Westin, 44, perutun Grammy-esiintymisen kanssa.

"Sanoin neuvokaa Kanyeta, en perukaa Kanye", Noah sanailee Twitter-tilillään.

TMZ-julkaisun mukaan West kohdisti loukkaavia tekstejä Noahia kohtaan hiljattain Instagramissa, jonka seurauksena rap-artisti joutui jäähylle sosiaalisen median palvelusta. West oli tulistunut Noahiin tämän arvostellessa artistin ja tämän entisen puolison, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, käynnissä olevaa eroprosessia.

- Ajan saatossa Kanyesta tulee entistä hyökkäävämpi siinä, miten hän yrittää saada Kimin takaisin, Noah kommentoi The Daily Show -ohjelmassa, jonka juontajana hän toimii.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Noah kommentoi ohjelmassa Westin tekojen olleen aluksi romanttisia, mutta toiminta on muuttunut hänen mukaansa hiljattain ongelmalliseksi. Hän viittasi ohjelmassa esimerkiksi Westin hiljattain julkaisemaan Eazy-kappaleen musiikkivideoon, jossa hän hautaa elävältä Kardashianin nykyisen puolison, Pete Davidsonin, 28.

- Mielestäni tässä nainen yrittää vain sanoa eksälleen 'ole kiltti ja jätä minut rauhaan', Noah summaa ohjelmassa.

Puhui ohjelmassa Kardashianin puolesta

- Tässä on kyse jostain arkaluontoisemmasta ja vakavammasta kuin ihmiset suostuvat myöntämään. Näen tässä tilanteessa naisen, joka haluaa elää elämäänsä ilman entisen puolisonsa häirintää, Noah pohtii tilannetta.

- Ette ehkä tunne myötätuntoa Kimiä kohtaan, koska hän on rikas ja kuuluisa, mutta tämä, mitä hän joutuu käymään läpi, on kamalaa katsottavaa. Tämä osoittaa sen, mitä monet naiset joutuvat kokemaan päättäessään lähteä suhteesta, koomikko jatkaa.

Hän jatkaa toteamalla, että joudumme todistamaan, kuinka yksi maailman rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista naisista ei pysty estämään entistä puolisoaan häiriköimästä elämäänsä.

The Blast -sivusto uutisoi ensimmäisenä Westin hyllytyksestä Grammy-gaalan esiintyjälistalta. Uutisen seurauksena heräsi epäilyksiä, että gaalan juontavalla Noahilla olisi ollut tekemistä hyllytyksen kanssa.

Lue myös: Kanye Westin esiintyminen Grammy-gaalassa peruttu - syynä käytös sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Kanye West sai lähtöpassit Instagramista - häiritsevät julkaisut olivat liikaa

Lue myös: Kim Kardashian pelkää puolisonsa väsyvän Kanye Westin metkuihin - "Hänkin on vain ihminen"

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat