Kuva: AOP

Tom Hanks yllätti morsiamen hyppäämällä mukaan hääkuvauksiin - kuva kertoo kaiken oleellisen

24.03.2022 17:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Morsian Grace Gwaltney huomioi yllättävässä kohtaamisessa erityisesti Hanksin äänen.

Legendaarinen näyttelijä Tom Hanks, 65, yllätti iloisesti erään morsiamen viime viikonloppuna Yhdysvaltain Pittsburghissa. Hanks sattui kävelemään morsiamen ja morsiusneitojen kuvaussession lähettyvillä ja päätti lähestyä porukkaa ja osallistua kuvauksiin.

Morsian Grace Gwaltney on kertonut häkellyttävästä yllätyksestä paikalliselle uutismedialle KCRA:lle.

- Hän sanoi, että ”hei, olen Tom Hanks, haluaisin tulla kuvaan kanssasi”. Minä vain jäädyin ja katselin ympärilleni, Gwaltney muistelee hetkeä.

Häävalokuvaaja Rachel Rowland on jakanut Gracesta ja Luke-sulhasesta ottamiaan kuvia Instagram-tilillään. Kuvapäivityksen viimeisessä kuvassa nähdään yhteiskuva morsiamesta ja Oscar-voittajasta, ja yllättyneisyys ja onni ovat käsin kosketeltavissa. Päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä. Pääset kuvissa eteenpäin pyyhkäisemällä tai kuvassa näkyvästä nuolesta.

Gwaltney huomioi kohtaamisessa erityisesti Hanksin äänen.

- Hän sanoi, että näytän kauniilta ja että hän on onnellinen puolestani. Kun hän puhui korvaani, ajattelin Toy Storya, Gwaltney sanoo.

Hanks on ääninäytellyt Toy Story -elokuvissa Woody-hahmoa.

KCRA on haastatellut myös hääkuvaaja Rowlandia, joka oli niin ikään innoissaan Hanksin yllättävästä lähestymisestä.

- Me kaikki menimme sekaisin. Morsiusneidot hyppäsivät ulos limusiinista, hän poseerasi kuvissa ja onnitteli kaikkia. Sitten hän lähti yhtä nopeasti kuin oli saapunutkin, Rowland sanoo.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Tom Hanks yllätti hääseurueen saapumalla hääkuvauksiin. Viime vuonna hän päätyi poseeraamaan hääparin kanssa kuvissa Kaliforniassa. Pääset lukemaan lisää aiheesta tästä artikkelista.

Lue myös: Tom Hanks tähdittää Pinokkio-elokuvaa - katso, miltä Oscar-voittaja näyttää roolissaan

Lue myös: Tom Hanksin poika avautuu rankasta lapsuudestaan ja isästään - "Minulla ei ollut roolimallia"

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat