Kuva: AOP

Nicole Kidmanista levisi kuva, jonka luultiin liittyvän Oscar-välikohtaukseen - totuus on toinen

29.03.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kuvan luultiin liittyvän tilanteeseen, jossa Will Smith löi Chris Rockia kasvoihin.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa käydyssä Oscar-gaalassa tapahtui hämmentävä välikohtaus, kun näyttelijä Will Smith, 53, nousi yllättäen lavalle ja löi koomikko Chris Rockia, 57, kasvoihin. Syynä tälle oli Rockin juuri kertoma vitsi, jonka kohteena oli Smithin puoliso Jada Pinkett Smith, 50. Smith avautui lopulta asiasta myös somessaan ja pyysi tilannetta anteeksi.

Sosiaalisessa mediassa alkoi lopulta levitä kuva, jossa väitetysti nähdään näyttelijä Nicole Kidmanin, 54, reaktio välikohtaukseen. Tästä myös syntyi useita meemejä.

Nicole Kidmanista levinnyt kuva. (kuva: AOP)

Useat yhdysvaltalaismediat, kuten Hollywood Life, kuitenkin kertovat, että kyseessä on aivan toinen tilanne.

Kidmanista otettu kuva on nimittäin peräisin jo ennen live-lähetystä, kun supertähdet olivat vasta istumassa paikoilleen. Sitä ei tiedetä, mihin tilanteeseen Kidman oikeasti reagoi hämmentyneellä ilmeellään. Kuvassa Kidmanin vieressä istuu hänen puolisonsa muusikko Keith Urban.

Eniten palkintoja tänä vuonna Oscar-gaalassa keräsi Dyyni-elokuva, joka palkittiin kuudessa eri kategoriassa, muun muassa parhaiden erikoistehosteiden ja alkuperäismusiikin palkinto myönnettiin Dyynille. Voit katsoa kaikki voittajat täältä.

Lue myös: Nicole Kidmanille ero Tom Cruisesta oli kova paikka - rankkaan leffarooliin oli helppo samaistua

Lue myös: Julkkikset tyrmistyivät Will Smithin Oscar-lyönnistä - "Väkivalta ei ole okei"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat