Kuva: AOP

Britney Spears syyttää jälleen perhettään somessa: "Sydämeni ja sieluni pohjasta, haistakaa paska"

06.04.2022 20:15 - Riia Frost

Britney Spears on ollut viime aikoina erittäin avoin kokemistaan asioista kolmentoista vuoden holhouksen aikana.

Maailmanluokan pop-artisti Britney Spears, 40, on avautunut Instagram-tilillään kokemastaan vääryydestä kolmentoista vuoden holhouksensa aikana. Spears on jo muun muassa ilmiantanut äitinsä, siskonsa ja eksänsä käyttäneen häntä hyväkseen suosion ja huomion vuoksi.

Viimeisimmässä Instagram-karusellijulkaisussaan pop-tähti näyttää Meksikosta löytämästään taidekirjasta repimiään taidekuvia, joita muusikko toivoo hänen faniensa analysoivan.

”Mielestäni tämä oli aika siisti ja halusin yrittää saada ihmiset ajattelemaan. Täytyy sanoa, että kun on jotain mielelle mielenkiintoista, se voi olla todella kaunis asia”, artisti kirjoittaa.

Britney Spears jatkaa perheensä syyttämistä hänen hyväksikäyttämisestä ja lopulta hylkäämisestä. (kuva: AOP)

Taideteoksina nähdään muun muassa karjuva tiikeri, jonka kuonon päällä on naisen kuva, sarvipäinen naisolento tuijottavien silmien edessä sekä sininaamainen kuningas. Julkaisussaan laulaja kysyykin faneiltaan, mitä he ajattelevat olevan kuvien taustatarinat.

”Tarkoitan, että unohtakaa kuvan mystisyys, pyhyys ja sen yksityisyys kirjassa. Pilataan se ja revitään sen sydän irti ulos kirjasta ja altistetaan se käyttämättömyydelle ja pistetään ajatuksenne siihen”, Spears sanoo.

Tämän kirjoituksen jälkeen Spears kertoo aikovansa heittää kirjan pois, kuten kuvainnollisesti hänen perheensä teki hänelle.

”Sitten heitän sen vain pois niin kuin perheeni teki minulle. Joten kertokaa minulle, mitkä ovat ajatuksenne?”, Spears kirjoittaa.

Daily Mail -julkaisun mukaan muusikko vetoaa julkaisussaan hänen ja perheensä väliseen jännitteeseen, joka alkoi laulajan isän Jamie Spearsin holhouksen päätyttyä.

”Maailmassa, jossa on hyväksyttävää saada vahva nainen tuntemaan itsensä toivottomaksi vanhukseksi antaen hänen ajaa autoa yksin ensimmäistä kertaa kolmeentoista vuoteen… minun täytyy sanoa teille kaikille… olen ikuisesti kiitollinen”, Spears kertoo lisäten kuusi keskisormiemojia tekstinsä perään.

”Psssss… jälleen kerran koko sydämeni ja sieluni pohjasta, haistakaa paska”, Spears kirjoittaa lopuksi.

Spears on perustellut avautumistaan Instagram-julkaisuissa sillä, että hän kirjoittaa tällä hetkellä kirjaa menneisyydestään. Spearsin perhe ei ole toistaiseksi kommentoinut muusikon julkisia syytöksiä ja väitteitä.

 Spearsin koko Intagram-julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Britney Spears sai kutsun Valkoiseen taloon puhumaan kokemastaan traumasta - "Haluan auttaa"

Lue myös: Britney Spears julkaisee muistelmateoksen - siskon versio sai laulajan raivostumaan: "Puhut paskaa!"

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat