Kuva: AOP

Sean Penn pohtii tarttuvansa aseisiin Venäjää vastaan - "Mitä v**tua on tekeillä?"

12.04.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän mukaan Ukrainassa voisi olla pidempään ainoastaan, mikäli tarttuisi aseisiin.

Näyttelijä Sean Penn, 61, osoittaa tukensa Ukrainalle Venäjän hyökkäyksen jatkuessa.

Penn on viettänyt kuukausia sodan dokumentoinnin parissa, mutta näyttelijä on kertonut Hollywood Authentic -julkaisulle miettineensä taistelevansa Ukrainan puolesta.

- Jos olet ollut Ukrainassa, se on käynyt mielessäsi, hän kertoo haastattelussa.

- Sitä vain miettii, että mikä vuosisata nyt oikein on? Olin eräänä päivänä huoltoasemalla Brentwoodissa ja nyt pohdin tarttuvani aseisiin Venäjää vastaan. Mitä v**tua on tekeillä, näyttelijä pohtii maailmantilasta.

Penn matkusti helmikuun lopussa Ukrainaan työstämään tulevaa dokumenttia, joka käsittelee poliittisia jännitteitä ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin, 69, aloittamaa sotaa Ukrainaa vastaan.

- Olisin ollut Ukrainassa pidempään viime kerralla ainoastaa, mikäli minulla olisi ollut kivääri. Mahdollisesti ilman suojavarusteita, sillä ulkomaalaisena haluaisi todennäköisesti antaa suojavarusteensa siviilitaistelijalle, jolla ei sellaisia ole. Tai taistelijalle, jolla on enemmän taitoja kuin itsellä, tai nuoremmalle miehelle tai naiselle, joka pystyisi taistelemaan minua pidempään, Penn summaa ajatuksiaan.

Penn kertoo haastattelussa myös tapaamisestaan Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyin, 44, kanssa. Näyttelijä kertoo tavanneensa presidentin päivää ennen Venäjän hyökkäystä ja olleensa presidentin kanssa hyökkäyksen ensimmäisenä päivänä.

Lue myös: Sean Penn kuvaa dokumenttielokuvaa Ukrainassa

Lue myös: Sean Penn tapasi Ukrainan presidentin Venäjän hyökkäyksen alkamispäivänä - "Olin vaikuttunut"

Lue myös: Näyttelijä Sean Pennillä on sitkeä maine Hollywoodissa: "Minusta voi olla vaikea pitää"

Lähde: People, Hollywood Authentic

Kilpailut

Uusimmat