Kuva: AOP / Shutterstock

Pete Davidson ja Kim Kardashian edustivat Valkoisen talon juhlissa - tennarit jalassa

01.05.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskuntaa on nähty hiljattain useasti julkisesti yhdessä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, edusti yhdessä puolisonsa, koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa Valkoisen talon järjestämällä illallisella.

Kardashian oli pukeutunut kimaltelevaan, metalliseen iltapukuun. Davidsonilla oli yllään musta puku, aurinkolasit, sekä Vans-tennarit.

Illallisen isäntänä toimi presidentti Joe Biden, 79, ja juontajana koomikko Trevor Noah, 38.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Pariskunta on hiljattain esiintynyt julkisesti yhdessä noin puolen vuoden seurustelun jälkeen. Kaksikon välit lämpenivät sen jälkeen, kun Kardashian vieraili Saturday Night Live -ohjelmassa, jonka yksi vakiokasvoista Davidson on.

Kaksikon suhde näyttäisi voivan hyvin, ja Kardashianin perhe on ottanut uuden puolison lämmöllä vastaan. Tosi-tv-tähden äiti Kris Jenner, 66, on ollut aluksi epäileväinen pariskunnan suhteen, mutta on kuitenkin huomannut romanssin kukoistuksen.

- Kris tietää, että Petellä on ainoastaan hyviä aikeita Kimin suhteen, mutta hän ei ollut aluksi vakuuttunut siitä, tulisiko tämä kestämään pitkässä juoksussa, lähde kertoi aiemmin Hollywood Life -julkaisulle.

- Kris on tajunnut olleensa mahdollisesti väärässä ja tuominneensa suhteen ennen kuin oli ehtinyt nähdä, kuinka suhde kehittyy, lähde jatkoi kertomaansa.

Lue myös: Kim Kardashian illallistaa Valkoisessa talossa ensi kerran 10 vuoteen - Pete Davidson seuralaisena

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson nähtiin käsi kädessä - pariskunta esiintyi hienovaraisesti

Lue myös: Kim Kardashian romanttisella illallisella Pete Davidsonin kanssa - jakoi kuvia intiimistä hetkestä

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat