Kuva: AOP / EPA-EFE

Doctor Strange -näyttelijä vitsaili Will Smithistä - 'Hän löi minut'

09.05.2022 14:15 - Riia Frost

Benedict Cumberbatch tunnetaan muun muassa Doctor Strange -, The Power of The Dog - ja The Imitation Game -elokuvista.

Näyttelijä Benedict Cumberbatch, 45, vieraili Saturday Night Live -ohjelmassa pitämässä pientä monologia. SNL-monologien ideana on, että eri julkkikset pitävät oman humoristisen puheensa jokaisen jakson alussa ja tällä kertaa Cumberbatch pääsi kyseiseen  rooliin. Näyttelijä vitsaili muun muassa siitä, miten hän melkein voitti Oscar-palkinnon The Power of The Dog -elokuvan roolistaan.

- En voittanut, minut löi Will Smith. Ei fyysisesti, ei fyysisesti, Cumberbatch sanoi humoristisesti viitaten Oscar-gaalan tapahtumaan, jossa Smith löi Chris Rockia tämän vitsaillessa näyttelijän vaimon Jada Pinkett Smithin hiuksista.

Cumberbatch vieraili SNL-ohjelmassa äitienpäivänä 8. toukokuuta, minkä vuoksi hän muisti myös omaa vaimoaan puheessaan. E! News -julkaisun mukaan Cumberbatchin vaimo Sophie Hunter, 44, oli yleisössä katsomassa aviomiehensä esitystä ja näyttelijä mainitsi myös hänetkin puheessaan.

- Haluaisin toivottaa hänellekin hyvää äitienpäivää, Cumberbatch ilmoitti.

- Kunnioitan sinua jatkuvasti. Tarkoitan, että ensinnäkin synnytit kolme kaunista poikaamme ja se on jo itsessään pieni ihme, kuten kuka tahansa nainen kertoo sinulle. Samaan aikaan, sinun sanojesi mukaan, olin pukeutuneena velhoksi, Cumberbatch lisää Doctor Strange -elokuvarooliinsa vedoten.

Hunterilla ja Cumberbatchilla on kolme yhteistä lasta. Näyttelijä väitti vitsaillen, että hänen työnsä valkokankaalla on ollut tasavertaisesti yhtä haastavaa kuin kolmen lapsen kasvattaminen.

- Tosissaan Sophie, jos mietit asiaa, toivon, että tajuat sen olevan tasavertaista. Jos luulet äitiyden olevan vaikeaa, yritä tehdä näin, Cumberbatch vitsailee tehden samalla Doctor Strange -elokuvasta tuttuja käsiliikkeitä.

- Avasin juuri portaalin, olkaa hyvät, Cumberbatch lisää viitaten jälleen tunnettuun elokuvaan.

Koko monologin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Benedict Cumberbatch tuomitsee elokuviin kohdistuneen sensuurin: "Vaikeaa olla herkistymättä"

Lue myös: Benedict Cumberbatch haluaa majoittaa Ukrainan pakolaisia kotiinsa: "Jokaisen on tehtävä kaikkensa"

Lähteet: E! News, YouTube

Kilpailut

Uusimmat