Kuva: Extra Story / YouTube

Johnny Depp esitti suosikkihahmoaan faneilleen oikeustalon ulkopuolella: "Hän on yhä täällä jossain"

20.05.2022 19:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

- Tulet aina olemaan meidän kapteeni Jack Sparrow'mme, yksi fani huusi idolilleen viitaten Deppin tunnettuun Pirates of The Caribbean -elokuvasarjan hahmoon.

Näyttelijöiden Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, oikeustaistelu on jakanut useat fanit kahteen eri kannattajaryhmään. Kyseiset ryhmät kantavat somessa merkintöjä #IStandWithJohnnyDepp ja #IStandWithAmberHeard.

Ainakin Deppin innokkaimmat fanit ovat myös seisoneet oikeutalon ulkopuolella tukeakseen idoliaan kantaaottavilla kylteillään. Siksi Depp on monesti saapunut oikeustalolle faniensa kannustushuutojen ja aplodien kera. Torstaina 19. toukokuuta, näyttelijä pysähtyi keskustelemaan faniensa kanssa katumaasturin takapenkiltä, kun hän oli lähdössä oikeustalolta.

- Tulet aina olemaan meidän kapteeni Jack Sparrow'mme, yksi fani huusi idolilleen viitaten Deppin tunnettuun Pirates of The Caribbean -elokuvasarjan hahmoon.

Kyseisen huudahduksen jälkeen Depp välittömästi muutti äänensä hahmon ikoniseen epäselvään aksenttiin ja puhui faneilleen hieman lisää.

- Hän on yhä täällä jossain. Näen hänet aina välillä ja hän ilmestyy paikalle silloin tällöin, Depp sanoi piraattiroolissaan.

(kuva: AOP / EPA-EFE)

Daily Mail -julkaisun mukaan näyttelijä oli samana aamuna vitsaillut tehneensä faneilleen vohveleita aamiaiseksi ja siksi fanit muka huusivat hänelle.

- Minä vain tein heille kaikille vohveleita täksi aamuksi, Depp vitsaili.

Lisäksi Depp on aikaisemmin vitsaillut toimittajille, että lukuisat fanit olisivat vain hänen ”sukulaisia”, jotka odottavat häntä oikeustalon ulkopuolella.

Näyttelijä ei ole toistaiseksi joutunut ongelmiin käyttäytymisestään, vaikka tuomari Penney Azcarate on aikaisemmin määrännyt, etteivät Depp tai Heard saa antaa faneilleen nimikirjoituksia tai poseerata kuvissa oikeustalossa tai sen alueella. Lisäksi Azcarate on määrännyt, etteivät näyttelijöiden fanit saa yöpyä oikeustalon alueella, ja niiltä, jotka osallistuvat oikeudenkäyntiin, vaaditaan asiallista pukeutumista. Oikeustuomari on jopa aikaisemmin ärähtänyt Deppin faneille nauramisesta oikeussalissa.

Depp on kohdannut fanejaan lukuisia kertoja oikeustaistelun ajan, vaikka häntä syytetään henkisestä, fyysisestä ja seksuaalisesta väkivaltaisuudesta. Depp on itse kieltänyt syytteet.

Kaikki Depp vs. Heard -jutut löydät helposti täältä.

Koko videon Deppin ja fanien keskustelusta voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Some jakautui jyrkkiin Depp- ja Heard-leireihin - toisen kannatusvideoilla yli 12 miljardia katselua

Lue myös: Amber Heardin sisko sanoo Johnny Deppin lyöneen heitä molempia: "Hän tuli takaa ja löi minua"

Lähteet: Daily Mail

Suosittelemme

Uusimmat