Kuva: AOP

Britney Spearsin isän kerrotaan välttelevän kuultavaksi tulemista - suostuu asianajajan kuultavaksi tietyin ehdoin

26.05.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Uusien oikeusasiakirjojen mukaan Jamie Spears on maksanut itselleen huomattavia rahasummia holhoussuhteen aikana.

Pop-tähti Britney Spearsin, 40, asianajaja Matthew Rosengart väittää pop-tähden isän, Jamie Spearsin välttelevän kuultavaksi tulemista.

Tuoreiden oikeusasiakirjojen mukaan Rosengart väittää Jamie on vältellyt valaehtoista kuulemista viiden kuukauden ajan, sillä tämä "johti korruptoitunutta ja kiistanalaista huoltajuussuhdetta, jossa hänen tyttäreltään riistettiin tiettyjä perusoikeuksia". Asiasta uutisoi viihdesivusto TMZ.

Asiakirjojen mukaan Jamie olisi maksanut itselleen holhoussuhteen aikana noin kuusi miljoonaa euroa. Tämän lisäksi hän olisi maksanut muille asianosaisille kymmeniä miljoonia euroja holhoussuhteen aikana. Jamien kerrotaan suostuneen kuulusteltavaksi, mutta ainoastaan kotikaupungissaan Kentwoodissa, jossa myös Britney on syntynyt ja kasvanut. Rosengard tekeekin asiakirjoissa selväksi aikovansa matkustaa kuulemaan Jamieta valaehtoisesti.

Britneyn holhous päättyi virallisesti marraskuussa 2021. Holhoussuhde ehti kestää 13 vuoden ajan. Britney on kertonut julkisuuteen kokemuksestaan elämästään holhoussuhteessa. Hän on kertonut myös oikeudessa tulleensa pakotetuksi työskentelemään Las Vegasissa, häneltä oli evätty oikeus avioliittoon ja lastenhankintaan. Hän on myös kertonut, että hänet on pakotettu käymään terapiassa ja käyttämään esimerkiksi ehkäisyä vasten tahtoaan.

Hän on myös kertonut, ettei saanut käyttää holhoussuhteen aikana varojaan haluamallaan tavalla esimerkiksi kampaamokäynteihin, kosmetiikkaan tai muuhun ehostautumiseen. Britney on kertonut joutuneensa elämään pienellä päivärahalla.

Lue myös: Britney Spears tilittää, miksi ei aio esiintyä enää - "Holhous on tappanut unelmani"

Lue myös: Britney Spearsin asianajajalta kovia väitteitä: Isä yrittää "kiristää" tähteä

Lue myös: Britney Spears rikkoi hiljaisuuden dokumenttikohun keskellä: "Jokaisella on tarinansa"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Uusimmat