Kuva: AOP / Shutterstock

Pete Davidson teki ensiesiintymisensä The Kardashians -sarjassa - heitti härskin vitsin Kim Kardashianista

20.06.2022 14:15 - Iiro Myllymäki

Puhe ajautui Kim Kardashianin alapäähän.

Kim Kardashianin, 41, poikaystävä Pete Davidson, 28, teki hieman yllättäen ensiesiintymisensä Kardashian-Jenner-perheen elämästä kertovassa The Kardashians -sarjassa. Miestä ei nähty kameroiden edessä, mutta hänen äänensä kuului aivan viimeisimmän jakson lopussa lopputekstien jälkeen. Hänen ja Kardashianin välinen sanailu meni härskille tasolle.

Kohtauksessa Kardashiania kuvataan haastatteluun, ja nainen huudahtaa kulisseissa olevalle Davidsonille. Kardashian pyytää Davidsonia tulemaan tapaamaan Paxya, joka on toiminut jo pitkään hänen äänittäjänään aiemman Keeping Up With The Kardashians -sarjan ajoista lähtien.

- Hän tietää varmaan kaiken minusta. Hän on varmaan nähnyt vaginani, Kardashian sanoo.

- Ai enemmän kuin minä? Davidson vastaa tähän.

- Ei enemmän kuin sinä, mutta hän on varmaan nähnyt sen, Kardashian vastaa.

Paxy selventää tässä kohtaa, että ei ole nähnyt Kardashianin alapäätä. Kardashian vielä vitsailee seksivideokohuunsa liittyen, että tämä voisi katsoa netistä.

The Kardashians -sarjaa esitetään Disney+:ssa. Viimeisin jakso oli ensimmäisen kauden viimeinen jakso. Kardashian sanoi jo maaliskuussa, että Davidsonia ei tulla näkemään The Kardashians -sarjassa. Hän kertoi, että mies ei tule mielellään kuvatuksi sarjaa varten. Kardashian on kuitenkin kertonut yksityiskohtia pariskunnan suhteesta sarjassa. Hän muun muassa kertoi, että oli alun perin kiinnostunut Davidsonista vain seksuaalisessa mielessä.

Lue myös: Scott Disick ylistää Kim Kardashianin kumppania - 'Olemme parhaita ystäviä'

Lue myös: Kim Kardashianin mekkokohu jatkuu - museon mukaan tosi-tv-tähti ei vahingoittanut iltapukua

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat