Kuva: AOP

Lähteet kertovat Britney Spearsin antaneen turvatiimilleen potkut - syynä eksän tunkeutuminen häihin

15.06.2022 20:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

- Britney on aina pelännyt vaanijoita, joten se, että Jason pääsi hänen asuinalueelleen, säikäytti hänet täysin, Britney Spearsin läheinen lähde kertoo.

Laulaja Britney Spearsin, 40, ja Sam Asgharin, 28, häät saivat dramaattisen käänteen, kun pop-tähden ex-aviomies Jason Alexander, 40, murtautui asuntoon ja yritti aggressiivisesti kuokkia pariskunnan häätilaisuuteen. Vartijat jahtasivat Alexanderia asunnossa ja ex-aviomies saatiin lopulta kiinni rakennuksen pihalla ja hänet pidätettiin. Alexanderille on annettu lähestymiskielto, joka vaatii häntä pysymään poissa Spearsin läheisyydestä.

Spearsin läheinen lähde kertoo yksinoikeudella Hollywood Life -julkaisulle, että kyseisen välikohtauksen jälkeen pop-tähti on erottanut turvallisuustiiminsä ja vaihtanut uuteen. Lähteen mukaan Spears teki kyseisen päätöksen, koska hän kummasteli sitä, miten helposti hänen eksänsä pääsi vartijoiden ohi juhliin.

- Britney on aina pelännyt vaanijoita, joten se, että Jason pääsi hänen asuinalueelleen, säikäytti hänet täysin. Hän on onnellinen, ettei hänen enää ikinä tarvitse viettää toista yötä siellä, lähde kertoo.

- Muuttamiselle oli monia syitä, kuten esimerkiksi uuden alun mahdollistaminen ja se, että hän halusi asua lähempänä poikiaan. Mutta myös turvahenkilöiden lisääminen uudessa asunnossa auttaa häntä saamaan mielenrauhan, lähde lisää.

Lähteen mukaan pop-laulaja on huolissaan myös poikiensa Sean Prestonin, 16, ja Jayden Jamesin, 15, turvallisuuden puolesta, vaikka he asuvatkin isänsä Kevin Federlinen luona. Lähde kuitenkin vakuuttaa, että lapset tulevat olemaan turvassa, olivat he sitten isänsä tai äitinsä luona.

Myös eräs toinen Britneyn läheinen lähde kertoo, että Alexanderille annettu lähestymiskielto ja syyte rauhoittavat artistin mieltä huomattavasti.

- Britney on helpottunut, että Jason on saanut syytteen törkeästä vainoamisesta, ja että tuomioistuimet näkevät tilanteen vakavuuden. Mutta ajatus siitä, että Jason on edelleen vapaana kauhistuttaa häntä. Hän kuitenkin tuntee olonsa turvallisemmaksi uudessa kodissaan kuin aikaisemmassa, lähde kertoo.

- Hänen uusi tonttinsa on aidattu ja se sijaitsee suljetulla alueella. Eli jokaisen, joka yrittää päästä kiinteistöön, on päästävä kahden erillisen tarkastuspisteen läpi. Tämä oli yksi kiinteistön tärkeimmistä vetokohdista. Britney halusi saada niin paljon turvallisuuspalveluita kuin mahdollista ja hänen uusi kotinsa tarjoaa sen. Britneyn turvatiimi tekee kaikkensa varmistaakseen, että Jason ei ikinä pääse lähellekään häntä, lähde lisää.

Pelottavasta välikohtauksesta huolimatta Spears ja Asghari vihittiin ja he pitivät hauskaa muiden vieraiden kanssa. Häissä oli 60 vierasta, joihin lukeutui muun maussa näyttelijät Drew Barrymore ja Selena Gomez sekä muusikko Madonna.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa avioparin julkaisun täältä.

Lue myös: Britney Spears ja Sam Asghari solmivat avioehdon - pop-tähti suojaa miljoonien omaisuuttaan

Lue myös: Paris Hilton valitsi Britney Spearsin presidentti Joe Bidenin sijaan - "Tämä oli tärkeämpää"

Lähteet: Hollywood Life

Suosittelemme

Uusimmat