Kuva: AOP

Drew Barrymoren Instagram-julkaisu sai ristiriitaisen vastaanoton - iloitsee videolla sateesta

20.07.2022 08:15 - Riia Frost

Drew Barrymoren video inspiroi joitakin ihmisiä menemään ulos sateeseen, kun taas osaa julkaisu ennemmin kummastutti.

Kesähelteet saavat jopa jotkut julkkiksetkin kaipaamaan sadetta. Ainakin näyttelijä Drew Barrymore, 47, ilmaisee iloaan sateesta Instagram-julkaisussaan.

Kyseisessä videojulkaisussa nähdään Barrymore nauramassa samalla, kun hän kävelee sateessa puutarhassa. Barrymore ottaa silmiltään vesipisaroiden peittämät lasinsa ja huutaa onnesta kameralle.

- Milloin ikinä pääset ulos sateeseen, älä jätä mahdollisuutta välistä, Barrymore toteaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Suurin osa Barrymoren faneista innostui näyttelijän ilosta ja moni ylistikin idoliaan sekä Instagramin että TikTokin kommenttikentissä. 

”Haluan rakastaa jotakin asiaa yhtä paljon kuin Drew Barrymore rakastaa kaikkea”, yksi kirjoittaa.

”Rakastan aitouttasi”, toinen toteaa.

”Rakastan olla sateessa niin paljon, että ymmärrän hänen ilonsa”, kolmas samaistuu.

”Tämä on miltä onni näyttää”, neljäs painottaa.

Jotkut Barrymoren faneista jopa alkoivat julkaista somessa videoklippejä, joissa he olivat noudattaneet näyttelijän vinkkiä ja menneet ulos sateeseen. Barrymore jopa jakoi joidenkin faniensa tekemiä videoklippejä Instagram-tarinoissaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Kaikki eivät kuitenkaan inspiroituneet Barrymoren julkaisusta, vaan osa jopa kritisoi näyttelijän yli-intoilua sateesta. Moni jopa väitti näyttelijän vain esittävän iloista, eikä osa ymmärtänyt, miksi sateesta pitäisi innostua kesällä.

”Tuo asia vanhenee, uskokaa minua. Etenkin Irlannissa, jossa sataa 365 päivää vuodessa”, yksi sanoo.

”Rahahuolettomuus vaikuttaa mahtavalta”, toinen kirjoittaa irvaillen.

”Hän yrittää liikaa”, kolmas toteaa.

”Kuuluisat ihmiset ovat niin irrallaan todellisuudesta”, neljäs pohtii.

Osa Barrymoren faneista alkoi puolustamaan idoliaan kommenttikentissä muun muassa perustelemalla näyttelijän nauttivan elämästään, koska hän ei kyennyt siihen lapsuudessaan.

”Ilkeilevät ihmiset selkeästi unohtavat, mitä Drew Barrymore kävi läpi ollessaan lapsitähti. Se, että hän elää ilontäyteistä elämää saa minut joka kerta hymyilemään”, yksi puolustaa.

”Kun näin tämän tänään, tuntui kuin olisin katsonut nuorta Drew’ta, jolla ei ollut mahdollisuutta normaaliin lapsuuteen, ja joka leikkii nyt aikuisena sateessa. Olen niin iloinen hänen puolestaan”, toinen korostaa.

Barrymore ei ole toistaiseksi ottanut kantaa hänen julkaisuunsa liittyviin kommentteihin. Barrymore on aikaisemmin ollut hyvin avoin lapsuutensa haasteellisuudesta. Barrymore nousi kuuluisuuteen E.T. the Extra-Terrestrial -elokuvasta ollessaan vasta 7-vuotias.

Barrymore on muun muassa kertonut, miten ura lapsitähtenä johti siihen, että hänet laitettiin laitoshoitoon yli vuoden ajaksi. Hänelle muodostui myöhemmin huume- ja alkoholiongelma, joiden vuoksi hän joutui vieroitukseen ollessaan vasta 12-13-vuotias. Barrymore on tähän sanonut, että hänellä oli tuohon aikaan nuoreksi tytöksi liikaa resursseja, jotka johtivat villiin elämäntyyliin. 

Drew Barrymore iloitsee elämästään ja jopa sateesta. (kuva: AOP)

Lue myös: Drew Barrymore vasaroi asunnon säpäleiksi - "Vietän elämäni hauskinta aikaa"

Lue myös: Sinkkuna viihtyvä Drew Barrymore jätti flirttailevan kommentin Leonardo DiCaprion kuvaan

Lähteet: USA Today

Kilpailut

Uusimmat