Kuva: AOP

Quentin Tarantinolta yllättävä kehu - kertoo pitävänsä rakastetusta lastensarjasta

30.07.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ensimmäinen elokuva, jonka Tarantino katsoi poikansa kanssa, oli Itse Ilkimys 2. Samalla Tarantino paljastaa, että pitää paljon Pipsa Possusta.

Huippuohjaaja Quentin Tarantino, 59, katsoo itsekin paljon elokuvia sekä sarjoja. Mies kertoi Empire-julkaisun haastattelussa, että myös hänen lapsensa katsovat paljon erilaisia ohjelmia.

Ensimmäinen elokuva, jonka Tarantino katsoi poikansa kanssa, oli Itse Ilkimys 2. Samalla Tarantino paljastaa, että pitää paljon Pipsa Possusta.

- Itse asiassa pidän paljon Pipsa Possusta ja katson sitä usein. Minusta Pipsa Possu on mahtavin brittiläinen vientituote tällä vuosikymmenellä.

- Itse Ilkimys oli kuluttavampi kokemus kuin Pipsa Possu.

Pipsa Possu on tuttu näky myös suomalaistenkin televisioissa. Maailmanlaajuinen lastenohjelma seuraa pienen possun elämää yhdessä tämän perheen kanssa. Ohjelmalle ominaista on, että Pipsa Possua kuvataan vain sivusta päin.

Tarantino ja hänen puolisonsa Daniella Pick tapasivat toisensa vuonna 2009, kun Tarantino oli markkinoimassa elokuvaansa Kunniattomat paskiaiset. Kaksikko kihlautui vuonna 2017 ja avioitui marraskuussa 2018. Heidän ensimmäinen lapsensa syntyi helmikuussa 2020 ja toinen noin kuukausi sitten.

Pipsa Possu on jättisuosittu animaatiosarja ympäri maailman. (kuva: Youtube)

Lue myös: Quentin Tarantino on saanut toisen lapsen puolisonsa kanssa

Lue myös: Onko odotettu Kill Bill 3 tulossa? Uma Thurman vastaa

Lähde: Sky News

Kilpailut

Uusimmat