Kuva: AOP

Pete Davidson käy traumaterapiassa Kanye Westin häirinnän takia - "Ei kadu seurusteluaan Kimin kanssa"

09.08.2022 15:15 - Riia Frost

Pete Davidsonin läheinen lähde kertoo, että Kanye Westin nettihäirintä on saanut koomikon hakemaan itselleen apua.

Näyttelijä ja koomikko Pete Davidson, 28, ja räppäri Kanye West, 45, ovat olleet pitkään suorastaan karmivissa väleissä. Westin nettihäirintä Davidsonia kohtaan ja julkkisten riitaisa viestittely on jatkunut siitä asti, kun koomikko alkoi seurustelemaan räppärin ex-vaimon Kim Kardashianin, 41, kanssa.

Vaikka Davidson ja Kardashian erosivat yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen, West on silti pitänyt koomikkoa silmätikkunaan. West nimittäin julkaisi häiritsevän Instagram-julkaisun, jossa hän kertoi Davidsonin kuolleen. West on aikaisemmin kohdistanut vihaansa koomikkotähteen muun muassa musiikivideolla, jossa hän kidnappaa Davidsonin ja hautaa tämän elävältä.

Nyt Davidsonin läheinen lähde paljastaa People-julkaisussa, että Westin häirinnän vuoksi koomikko hakeutui viime huhtikuussa traumaterapiaan.

- Kanyen antama negatiivinen huomio sekä hänen tempauksensa saivat Peten hakemaan itselleen apua, lähde kertoo.

Westin aggressiivisen käytöksen on arvioitu johtuvan siitä, että Davidson seurusteli naisen kanssa, jonka räppäri halusi palavasti takaisin itselleen. Vaikka Westin hyökkäävät julkaisut johtuisivatkin kyseisestä asiasta, lähde kertoo, ettei Davidson silti tekisi toisin.

- Hän ei kadu seurusteluaan Kimin kanssa ja haluaa tehdä selväksi, että Kardashian on tukenut häntä koko suhteen ajan. Kun Pete pyrkii eteenpäin elämässään, hän haluaa vain keskittyä uraansa, lähde lisää.

Pariskunnan lähipiiristä kerrottiin, että Davidsonin ja Kardashianin eron taustalla olivat aikatauluongelmat. Lähipiiri kertoo ex-pariskunnan olevan kuitenkin edelleen hyvissä väleissä, ja että he tulevat pysymään ystävinä.

West tai Davidson eivät ole toistaiseksi kommentoineet heidän välejään tarkemmin. Uutisoimme aikaisemmin, miten asiantuntijat arvioivat, että Westin aggressiivinen käytös Davidsonia kohtaan tulisi ottaa tosissaan, jotta ihmiset eivät kannustaisi muita samanlaisiin uhkaaviin tekoihin. 

- Musiikkivideoihin piilotetut uhkaukset pitäisi ottaa vakavasti. Julkkiksen maailma sisältää vaanijoita ja yli-innokkaita faneja, joita Westilläkin on. Hänen julkaistessaan väkivaltaa sisältävän videon, on hyvin todennäköistä, että joku faneista oikeasti menisi satuttamaan Pete Davidsonia, narsistiseen käytökseen erikoistunut kirjailija Tina Swith totesi.

Loput asiantuntijoiden arviot Westin käytöksestä voit lukea täältä.

Kim Kardashian ja Pete Davidson ehtivät seurustella yhdeksän kuukautta. (kuva: AOP / Shutterstock)

Lue myös: Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioero etenee - oikeudenkäynnin päivämäärä on päätetty

Lue myös: Kim Kardashian mainostaa Kanye Westin tuotteita sosiaalisessa mediassa - välit lämpenemässä?

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat