Kuva: MTV3

MTV: Jenni Kokander paljastaa Masked Singer Suomi -panelistien tiukan takahuonekiellon

26.08.2021 19:15 - Iiro Myllymäki

Masked Singer Suomea kuvataan tiukkojen sääntöjen puitteissa.

Masked Singer Suomi -ohjelma palaa ruutuun lauantaina 28. elokuuta. Ohjelmassa päästään jälleen arvuuttelemaan, keitä tuttuja henkilöitä maskien takana lymyää, ja tällä kaudella on myös uudistuksia verrattuna aiempiin Suomi-kausiin.

Panelisteja kutsutaan tällä kaudella etsiviksi, ja tehtävässä jatkavat Jenni Kokander, Maria Veitola, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja. Kokander on kertonut paljastuksia ohjelman kulissien takaa MTV:n Uutisaamu-ohjelmassa. Nainen vakuuttaa, etteivät etsijät saa mitään ylimääräisiä vihjeitä, vaan he ovat samojen vihjeiden varassa kuin tv-katsojatkin. Ohjelman kuvauksissa on tiukat säännöt, jotta kukaan maskin takana olevista julkkiksista ei vahingossa paljastu. Tiukat säännöt ulottuvat myös siihen, mitä etsivät saavat keskustella keskenään takahuoneessa. Spekulaatioita maskin takana olevista ihmisistä ei sallita.

- Meillä on kielto, että emme saa spekuloida keskenämme takahuoneessa. Useinhan tapahtuu niin, että kaikki oivallukset tapahtuvat kameran ulkopuolella. Meitä on kuitenkin kielletty puhumasta takahuoneessa asiasta keskenämme, vaan saamme spekuloida vain, kun kamera käy, Kokander sanoo.

Kaikki sarjan jaksot on jo kuvattu. Jenni Kokander sanoo, että salaisuuksien pitäminen on loppujen lopuksi helppoa.

- Psyyke varmaan suojaa tässä. Olen jo unohtanut, keitä siellä maskien takana oli. Se on niin suuri salaisuus eikä sitä saa sanoa, niin ne jotenkin unohtaa kauden kuvaamisen jälkeen. Olen myös unohtanut sopimuksessa olevan sakkosumman, jonka joutuisi maksamaan, jos jotain paljastaisi, Kokander kertoo.

Maria Veitola on aiemmin kertonut Voice.fi:n haastattelussa, että sakkosumma on hänen muistaakseen 50 000 euroa. Myös Veitola kertoi, että hän saattaa unohtaa ohjelmaan osallistujia kuvausten jälkeen.

Jenni Kokanderin haastattelun pääset katsomaan kokonaisuudessaan alta.

Masked Singer Suomi alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 28.8. klo 20.00.

Lue myös: Masked Singer Suomi palaa elokuussa - katso, millaiset hahmot kilpailevat kultaisesta maskista

Lue myös: MTV: Ilkka Uusivuori muistelee Marja Hintikan järjestämää jättiyllätystä - "Minua huijattiin"

Kilpailut

Uusimmat