Kuva: AOP

Emma Thompson vastaa Sean Beanin väitteisiin intiimikoordinaattoreista - "Ei se ole hotellihuone"

12.08.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Emma Thompson alleviivaa, ettei seksikohtauksissa voi luottaa vain fiilikseen, sillä tilanne on kaikkea muuta kuin luonteva.

Näyttelijä Emma Thompson, 63, vastaa näyttelijä Sean Beanin, 63, väitteisiin siitä, että elokuvien ja sarjojen seksikohtauksissa käytettävät intiimikoordinaattorit pilaisivat tunnelman.

Oscar-palkitun näyttelijän mukaan intiimikohtauksissa käytettävät intiimikoordinaattorit ovat "äärettömän tärkeitä."

Thompson kertoo australialaisen Fitzy & Wippa -radio-ohjelman lähetyksessä, että intiimikoordinaattorien kuvaillaan usein tekevän seksikohtauksista mukavia ja turvallisia.

- En tiedä oletteko puhuneet jonkun sellaisen kanssa, joka on sitä mieltä, että koordinaattorit ovat häiritseviä, mutta usein kuulen ihmisten kuvailevan, että 'se sai oloni mukavaksi, minulla oli turvallinen olo, sen ansiosta minulla on sellainen tunne, että pystyn tekemään tätä työtä', Thompson toteaa lähetyksessä.

Hän myös peräänkuuluttaa, ettei intiimikohtauksia voi toteuttaa fiiliksen mukaan.

- Ei niissä tilanteissa voi mennä fiiliksen mukaan. Paikalla on kamera ja henkilöstö, ei se ole mikään hotellihuone. Ympärillä häärää paljon ihmisiä, näyttelijä kuvailee.

- En tiedä, kuka näyttelijä oli kyseessä, mutta ehkä hänellä oli intiimikoordinaattori vahingossa kotonaan, Thompson täräyttää.

Game of Thrones -menestyssarjan Ned Starkina tunnettu Bean esitti näkemyksensä seksikohtauksissa käytettävistä intiimikoordinaattoreista aiemmin tällä viikolla. Hänen mukaansa intiimikoordinaattorit pilaavat seksikohtausten spontaaniuden.

- Mielestäni se pilaisi luontevuuden, jos joku tekisi siitä siitä teknisen suorituksen, Bean totesi U.K. Times Magazinen -julkaisun haastattelussa.

Lue myös: Game of Thrones -näyttelijän mukaan intiimikoordinaattorit pilaavat seksikohtaukset

Lue myös: Emma Thompson puhuu kohtaamastaan kehovihasta - 'Minulle ei ole koskaan tarjottu seksikohtauksia'

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat