Kuva: AOP

Britney Spears syyttää hoitajia, jotka hoitivat häntä holhouksen aikana: "Tunsin oloni heikoksi"

23.08.2022 16:45 - Riia Frost

Britney Spears kokee, että hoitajat kohtelivat häntä väärin holhouksen aikana.

Pop-laulaja Britney Spears, 40, on ollut viime aikoina paljon otsikoissa muun muassa Instagram-julkaisuistaan, joissa hän avautuu kokemistaan vääryyksistä ollessaan holhouksen alaisena. Kyseisissä julkaisuissa Spears on syyttänyt enimmäkseen perhettään väärinkohtelusta, mutta tähti on sanonut, että myös hänen eksänsä Justin Timberlake ja Kevin Federline olisivat syyllistyneet samaan.  

Nyt Spears syyllistää uudessa Instagram-julkaisussaan hoitajia, jotka hoitivat häntä holhouksen aikana. Kyseinen julkaisu on myöhemmin poistettu, mutta monet Spearsin seuraajista ehtivät nähdä idolinsa terveiset.

”Kaikille niille hoitajille, jotka tulivat siihen paikkaan neljäksi kuukaudeksi. Katsoen minun vaihtavan vaatteita kolmesti päivässä ja käydessäni suihkussa kuin olisin ollut vankilassa. Älkää myöskään unohtako verinäytteiden ottamista. Joka keskiviikko tunsin oloni v*tun heikoksi samalla, kun perheeni nautti rantakodissani Destinissä”, Spears aloittaa määrittämättä, missä paikassa häntä hoidettiin.

”Voi luoja, olen niin siunattu kun traumatisoiduin”, Britney sanoo sarkastisesti.

Spears kertoo myös, etteivät häntä hoitaneet hoitajat koskaan joutuneet vastuuseen teoistaan. Spearsin julkaisusta ei käy ilmi, että olisiko tähti halunnut hoitajien puuttuvan holhouksen väärinkohteluun, vai miten hän olisi toivonut sairaanhoitohenkilökunnan toimivan.

”Ei ole päivääkään, kun en olisi v*tun katkera, koska he kaikki pääsivät pälkähästä. Älkää myöskään unohtako, että hoitajat istuivat alas ja katsoivat verenpaineeni kolmesti, jotta he onnistuisivat tekemään sen oikein”, Spears sanoo.

”Elämä jatkuu, ei se ole niin iso asia… tarkoitan, että ei ollenkaan! Haluan vain lähettää rakkauttani ja muistuttaa niitä, jotka selkeästi ’pitivät minusta huolta’, mutta samalla pitivät minua tuolissa”, Spears toteaa jälleen sarkastisesti.

Spears on ollut viime aikoina myös muistakin syistä median suuressa huomiossa ja ihmisten keskustelunaiheena. Huomiota on nimittäin saanut Spearsin ja Federlinen välinen julkinen väittely, jossa ex-aviopari riiteli siitä, haluavatko heidän yhteiset lapsensa enää tavata äitiään. Riitely on kuitenkin toistaiseksi hiljentynyt sen jälkeen, kun Federline julkaisi Instagram-tilillään videoita, kun Spears riitelee aggressiivisesti lastensa kanssa. Spears ei ole toistaiseksi kommentoinut kyseisiä videoita.

Britney Spears kokee, että häntä holhouksen aikana hoitaneet hoitajat eivät (kuva: AOP)

Lue myös: Nicki Minaj puolustaa Britney Spearsiä haukkumalla tämän ex-aviomiestä: 'Tiedätkö millainen pelle olet?'

Lue myös: Britney Spearsin ex-aviomies julkaisi videot, joissa laulaja huutaa lapsilleen - "Valehtelun täytyy loppua"

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat