Kuva: MTV3

Kenet Tanssii tähtien kanssa -juontaja Vappu Pimiä haluaisi vielä nähdä kilpailijana? "Olisi aika upea"

05.09.2022 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Uusi kausi jännitti pitkästä aikaa myös juontaja Vappu Pimiää.

Tanssii tähtien kanssa jaksaa hurmata yleisön vuodesta toiseen, sillä ohjelmasta pyörähti tänä syksynä käyntiin jo 15. tuotantokausi. 

Ohjelmaa melkein alusta saakka, 11 kauden verran juontanut Vappu Pimiä kertoo Voice.fi:n haastattelussa uskovansa, että glamourin lisäksi ohjelmassa viehättää siitä löytyvä samaistumispinta.

Voit kuunnella haastattelun alta tai Podplaysta.

- Mä luulen, että se perustuu siihen, että syksyssä on tällaista ihanaa iloa ja glamouria ja tietenkin se suoran lähetyksen jännitys. Mutta sitten se, että tässä ihmiset heittävät itsensä likoon. Me nähdään, että ihmiset ovat lähteneet nollasta, siellä on sitä samaistumispintaa kotikatsomoissa ja saadaan seurata näitä elämyksellisiä kehitystarinoita, Pimiä pohtii.

Vaikka kausia on Pimiällä alla jo monta, on tämän kauden aloitus tuntunut erityisen jännittävältä. Pimiän oma rooli muuttui Mikko Leppilammen jättäydyttyä pois ja juontoparikin on uusi, Ernest Lawson. Uusi tilanne sai konkarinkin jännittämään.

- Mua jännitti tänään enemmän kuin silloin kymmenen kautta sitten, kun aloitin, Pimiä kertoo.

Studion parketilla ovat pyörähdelleet jo lukuisat suomalaiset julkisuuden henkilöt. Pimiä keksii kuitenkin heti, kuka on vielä näkemättä.

- Tuli ihan yht'äkkiä ensimmäisenä mieleen, että Tarja Halonen olisi aika upea täällä parketilla. Ehdottomasti myös vaikka Jenni Haukio, Sauli saattaa olla sen verran kiireinen, että hän ei välttämättä tänne kerkeä, mutta Jenni Haukiokin olisi aika upea nähdä parketilla, Pimiä luettelee.

Päivänsäteenä tunnetulla Pimiälläkin on huonoja päiviä

Pimiä juontaa monia hyvän mielen ohjelmia, TTK:n lisäksi esimerkiksi Maajusille morsianta. Mistä hän repii aurinkoisen olemuksensa, jos todellisuudessa olisi niin huono päivä, että tekisi vain mieli kömpiä peiton alle?

- Kyllä mullakin niitä heikkoja hetkiä on. Jos mulla on huono päivä, yritän lähteä elämässä siitä, että aina on jotain hyvää, Pimiä kuvailee.

Hänellä on kuitenkin myös yksi käytännön niksi, joka puree ärsytyksiin.

- Jos mua oikein ärsyttää, menen metsään halailemaan puita, niin ei ärsytä enää, Pimiä nauraa. 

Tanssii tähtien kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. 

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -kilpailijat selvillä - katso, ketkä nähdään tanssiparketilla

Lue myös: Vappu Pimiä ylistää TTK:ssa lopettanutta Mikko Leppilampea - "Annan hänelle täyden tuen"

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat